Gebelik

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelik kategorisinde Hanifeelif tarafından oluşturulan Gebelik başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 740 kez görüntülenmiş, 23 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelik
Konu Başlığı Gebelik
Konbuyu başlatan Hanifeelif
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Begüm😊

Hanifeelif

Kayıtlı Üye
rank
Arkadaşlar Hamilelikte hangi vitamin ilaçları kullanıyorsunuz Ben 31 haftalık hamileyim🤔

^^ ÖzLem 💜 ^^

💞Oğuz Kağan💞 Yusuf Göktuğ 👶💞 Öykü 💞
rank
Folik asit ilk aylar ondan sonra Ferro sanol kan ilacı ve decavit vitamin canim

Doğa'm 💜

Kayıtlı Üye
rank
Arkadaşlar Hamilelikte hangi vitamin ilaçları kullanıyorsunuz Ben 31 haftalık hamileyim🤔
Ben sadece decavit kullanıyorum kan ilacı vermiyor doktor ihtiyacın yok diyor ama normalde hamilelere doğum sonrası sıkıntı yaşamasın diye veriyorlar diye duydum kızlar bilgisi olan var mı

Begüm😊

Kayıtlı Üye
rank
Ben sadece decavit kullanıyorum kan ilacı vermiyor doktor ihtiyacın yok diyor ama normalde hamilelere doğum sonrası sıkıntı yaşamasın diye veriyorlar diye duydum kızlar bilgisi olan var mı
Kuzum bende demir baplama seviyesi yükseldiği için kan ilacını kesmişlerdi hemen eğer yüksekse zaten yeteri kadar fazlasında zararlı oluyor. 6. Ayımda bütün vitaminleri kesmişti doktor bu şekilde giddrse 5 kiloyu görecek çocuk diye son 3 ay hiç birşey kullanmadım

Doğa'm 💜

Kayıtlı Üye
rank
Kuzum bende demir baplama seviyesi yükseldiği için kan ilacını kesmişlerdi hemen eğer yüksekse zaten yeteri kadar fazlasında zararlı oluyor. 6. Ayımda bütün vitaminleri kesmişti doktor bu şekilde giddrse 5 kiloyu görecek çocuk diye son 3 ay hiç birşey kullanmadım
Bana hiç öyle denmedi evet belki de o yüzden vermiyorlardır hey Allah'ım ben de ısrarla istiyordum 🤣🤣🤣 beni biraz korkuttular açıkçası iki ünite kan vermişler amcamın kızına başka kişilerden de birkaç şey daha duyunca tedirgin olmuştum

Begüm😊

Kayıtlı Üye
rank
Bana hiç öyle denmedi evet belki de o yüzden vermiyorlardır hey Allah'ım ben de ısrarla istiyordum 🤣🤣🤣 beni biraz korkuttular açıkçası iki ünite kan vermişler amcamın kızına başka kişilerden de birkaç şey daha duyunca tedirgin olmuştum
Banada verdiler doğumdan sonra çok kanamam olduğu için. Ben aşırı kansızdım ama kan ilacuda kullanamadın işte demir bağlama seviyem yükseldiği için doktorda korkma kan veririz doğumdan sonra sıkıntı olmaz dedi öylede oldu

Tüm sayfalar yüklendi.