Gebelik

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelik kategorisinde Hanifeelif tarafından oluşturulan Gebelik başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 739 kez görüntülenmiş, 23 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelik
Konu Başlığı Gebelik
Konbuyu başlatan Hanifeelif
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Begüm😊

Begüm😊

Kayıtlı Üye
rank
Ayyy 😵‍💫😵‍💫😵‍💫 çok acıdı mı kaç günde iyileşme oldu
Benim sancı sürem çok uzun sürdü ama doğumum. 15 17 dk falan sürdü çatala çıktıktan sonrası için diyorum. Dikişlerim 1 ayda iyileşti ama sadece ilk 10 gün çok acıdı sonraki günler acıyordu ama hareket ettikçe yani bi uyaran olmadığı sürece acımıyordu. Bide dikiş sayım fazlaydı onunda etkisi var tabi karnı öok genişti oğlumun kafası değil karnı çıkmaz diye epizyotomi yapıldı 4 kilo doğdu beyefendi

Doğa'm 💜

Kayıtlı Üye
rank
Benim sancı sürem çok uzun sürdü ama doğumum. 15 17 dk falan sürdü çatala çıktıktan sonrası için diyorum. Dikişlerim 1 ayda iyileşti ama sadece ilk 10 gün çok acıdı sonraki günler acıyordu ama hareket ettikçe yani bi uyaran olmadığı sürece acımıyordu. Bide dikiş sayım fazlaydı onunda etkisi var tabi karnı öok genişti oğlumun kafası değil karnı çıkmaz diye epizyotomi yapıldı 4 kilo doğdu beyefendi
Maşallah subhanallah tosuna😍😍 ben de normal istiyorum ama biraz endişelerim var ayrıca kalbimde ritim bozukluğu var normal doğum olur mu bilmiyorum 😮‍💨

Begüm😊

Kayıtlı Üye
rank
Maşallah subhanallah tosuna😍😍 ben de normal istiyorum ama biraz endişelerim var ayrıca kalbimde ritim bozukluğu var normal doğum olur mu bilmiyorum 😮‍💨
Canım hiç endişelenme bak her doğum kendine özeldir. Kimisi çok zor doğurur kimisi 2 dk sürmez benim doğum yaptığım gün koridorda yürüyüş yapıyordum bir hamile geldi doğumhaneye aldılar kadını eşide elinde bir çantayla merdivenlerden koşarak geliyordu kadını içeri alalı 3 dk olmamıştı eşi kapıya varamadan hemşire çıktı çocuğun kıyafetlerini verin diye çocuk eşi merdivenden çıkana kadar doğmuş kadın yürüyerek çıktı doğumhaneden ve kadının ilk gebeliği. Yani istediğin kadar düşün taşın her şey olacağına varıyor sen normal dersin sezeryan olur yapamam dersin normal olur o gün gelene kadar hiç düşünmemeni tavsiye ederim kafanda asla kurma ne kadar zor olacak vs diye tabiki yorulacaksın zorlanacaksın ama biteceğini o anda bile biliyor olacaksın. Rabbim tüm gebe kardeşlerime ve tabiki sana da kolay doğum nasip etsin ❤️❤️

Tüm sayfalar yüklendi.