Gebelikde kilo

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde GÜLER tarafından oluşturulan Gebelikde kilo başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 536 kez görüntülenmiş, 4 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Gebelikde kilo
Konbuyu başlatan GÜLER
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Merve_berkk

GÜLER

Kayıtlı Üye
rank
Slm kızlar ben 78 kilo hamile kaldim 17 haftalıkken saglik ocağında gebelik takibi vardi gittimde 75 kiloya düşmüşüm diğer anne adaylari kilo alırken ben nie kilo vermis olabilirim ki

Merve_berkk

Kayıtlı Üye
rank
Slm kızlar ben 78 kilo hamile kaldim 17 haftalıkken saglik ocağında gebelik takibi vardi gittimde 75 kiloya düşmüşüm diğer anne adaylari kilo alırken ben nie kilo vermis olabilirim ki
Canım normal bebeğin gelişimi iyiyse korkma bi sorun olmaz. Mide bulantısı, iştahsızlık falan çok mu oldu başlarda? Ondan kaynaklı olabilir, sıcaklardan olabilir. İlerleyen haftalarda almaya başlarsın zaten bebek iyiyse dert etme ☺️

Ipekdilan123

Kayıtlı Üye
rank
Canm bende 63 le başladım 5. Ayımda 1 kilo almışım daha doktorum kilo versen bile bebek sağlıklı olduktan sonra sıkıntı yok demisti zaten fazla kilo alımını önermiyor benim doktorum

T

Tunca

Guest
Canım normal bebeğin gelişimi iyiyse korkma bi sorun olmaz. Mide bulantısı, iştahsızlık falan çok mu oldu başlarda? Ondan kaynaklı olabilir, sıcaklardan olabilir. İlerleyen haftalarda almaya başlarsın zaten bebek iyiyse dert etme ☺️
Evet canim ilk başlarda bulanti cok oluyor du serum ve bulanti ilacı yazmıştı doktorum suan 19+4gunluk hamileyim ara ara oluyor bulantim kontrole gittiğim de 16 haftalikken 173 gram demişti önümüzdeki cuma kontrolümüz var bakalim ne kadar olmus findigim

Merve_berkk

Kayıtlı Üye
rank
Evet canim ilk başlarda bulanti cok oluyor du serum ve bulanti ilacı yazmıştı doktorum suan 19+4gunluk hamileyim ara ara oluyor bulantim kontrole gittiğim de 16 haftalikken 173 gram demişti önümüzdeki cuma kontrolümüz var bakalim ne kadar olmus findigim
Bulantı iştahsızlık yüzünden oluyor işte canım geçer bi an önce inşallah bebiş iyiymiş demek endişe etme ☺️

Tüm sayfalar yüklendi.