Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Gebelikte cinsiyette doktor yanılması yaşayan var mı ?
Kesinlikle devam ediyorsun benim sizlerin yaşında öğrencilerim var çoğu erken evlendi onlarında olsun erken evlilikte güzeldir ama okuyun master tamamladık doktoraya devam edecektim ikinci minigi istedik Rabbim nasip etti doğum yarın nasipse bakalım
Ayy ne güzel rabbim sağ salim kucağına almayı da nasip etsin inşallah diğerinde sağlıklı uzun ömürler versin devam edecem zaten 1 yılım kalmış o kadar seneyi heba edemem
Kesinlikle devam ediyorsun benim sizlerin yaşında öğrencilerim var çoğu erken evlendi onlarında olsun erken evlilikte güzeldir ama okuyun master tamamladık doktoraya devam edecektim ikinci minigi istedik Rabbim nasip etti doğum yarın nasipse bakalım
Ayy ne güzel rabbim sağ salim kucağına almayı da nasip etsin inşallah diğerinde sağlıklı uzun ömürler versin devam edecem zaten 1 yılım kalmış o kadar seneyi heba edemem
11. Haftada erkek bebeğe dair birşey yok dedi 13. Haftada kız dedi değişen olabilir tabiki ama genelde değişmez erkek bebek diyip değişen çok oluyo ama size ne dediler
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Ayyy çok fena olmuş cnm bu ne zaman oldu
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Ayyy çok fena olmuş cnm bu ne zaman oldu
Bu da değişik hiç mi özele gitmemiş ya da ayrintiliya girmemiş kaç yılında öldü kız deyipte erkek çıkması da çok daha değişik
Vallahi bir on yıl olmuştur sanırım. Vallahi bilmiyorum ama çok saçma 9 ay boyunca nasıl görünmüyor. Ben tam emin olmak için ayrıntılı ultrason da sordum doktora