gebelikte Decavit hap ne zamana kadar kullanilir

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Ebru Ulus tarafından oluşturulan gebelikte Decavit hap ne zamana kadar kullanilir başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 21,897 kez görüntülenmiş, 25 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı gebelikte Decavit hap ne zamana kadar kullanilir
Konbuyu başlatan Ebru Ulus
Başlangıç tarihi
Cevaplar 3
Görüntüleme NaN
İlk mesaj tepki puanı 0
Son Mesaj Yazan Nesliesen
Doğuma kadar kullan canım hatta artarsa doğumdan sonrada devam et
Valla kuzum ben normal doğum yaptım doktor kan hapı verdi 6 ay kan ve devit3 damla kullanmaya devam edeceksin dedi kullanmıyorum şuan migdem almıyor artık hamileyken çok attigimdan şimdi hiç atasim gelmiyor iyice tiksindim haptan😔😔

Cerenn

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba kızlar o kadar çok ilaç verildiki bu ara hangisini ne zaman icilecegini bile unuttum bu decavit hap olan kaçıncı aya kadar sürüyor şu anda altı aylığım devit damla ve ferrozinc yazıldı onu kullanmam gerekiyor Muş sorum decavit kullanan varsa kaçıncı aya kadar kullancam
Bana doktorum onu içmeyi 7.ayımda bıraktırdı. Şuan sadece kan hapı ve bir tane şurup verdi sadece onları içiyorum

Kübra çelik

Kayıtlı Üye
rank
Ben hap icemiyom.decavit hap büyük 4 e kırıp içMeye calstim midem bulanďi.kullanmiyom.bebege bi sorun olur mu kullanmasam

Tüm sayfalar yüklendi.

Bu alana bir cevap yazın...

Son mesajlar