Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba hamişler merak ettigim bir sey var. Bn 32+3 um 62 ile gebe kaldım şu an 77 kiloyum yani baya kilo aldim doguma kadar ne olcak hiç bilmiyorum sizlerde kilo nasil var mi benim gbi boyle olan ?( Bu arada tabiki bebegimi saglikla alayim kucagima gerisi onemli degil)
Ben 58 kiloyla hamile kaldım şuan 82 kiloyum 31+5 haftalık olduk daha var inşallah daha fazla kilo almam ama ilk gebeliğimde 33 kilo almıştım 93 kiloyla doğuma girmiştim 93 den 58 e düştüm kolay kilo alıp veriyorum onun için hiç sıkıntı değil kilolu olmam çocuklarım saglikli olsun bana yeter
Merhaba hamişler merak ettigim bir sey var. Bn 32+3 um 62 ile gebe kaldım şu an 77 kiloyum yani baya kilo aldim doguma kadar ne olcak hiç bilmiyorum sizlerde kilo nasil var mi benim gbi boyle olan ?( Bu arada tabiki bebegimi saglikla alayim kucagima gerisi onemli degil)
Canım ben ilk oğlumda çok kilo aldım 45 le hamile kalıp 75 80le doğuma girmiştim kilo aldım deme yani ikincide 10 12 falan aldım galiba bunda bakalım kaç kilo alacağım doğuma kadar. Korkma ama doğumdan sonra veriliyor genelde
Canım ben ilk oğlumda çok kilo aldım 45 le hamile kalıp 75 80le doğuma girmiştim kilo aldım deme yani ikincide 10 12 falan aldım galiba bunda bakalım kaç kilo alacağım doğuma kadar. Korkma ama doğumdan sonra veriliyor genelde
Ben 58 kiloyla hamile kaldım şuan 82 kiloyum 31+5 haftalık olduk daha var inşallah daha fazla kilo almam ama ilk gebeliğimde 33 kilo almıştım 93 kiloyla doğuma girmiştim 93 den 58 e düştüm kolay kilo alıp veriyorum onun için hiç sıkıntı değil kilolu olmam çocuklarım saglikli olsun bana yeterne guzel aldiginiz gibi geri verebilmeniz benim vucudum zaten balik etli ozellikle maalesef zaten bacaklarim kalin simdi daha da kalin oldu diyorum dogum nasil yapicam bu bacaklarla
İlk gebeliğimde 70 ile hamile kaldım 100 le doğuma gittim verip verip aldım 7 sene içinde buna da 100 le hamile kaldım 105 oldum 25+6 yız almamak için direniyorum veremiyorum sonra çünkü şeker ve troid var çünkü zorluyor beni. Allah yardımcımız olsun
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Ama bişey dicem kızlar ilk gebeliğim erkek bebek kilo almama rağmen kalçam büyümemişti bu kadar bu kız arka taraf ayrı bi dünya oldu resmen ya neden böyle oluyor
İlk gebeliğimde 70 ile hamile kaldım 100 le doğuma gittim verip verip aldım 7 sene içinde buna da 100 le hamile kaldım 105 oldum 25+6 yız almamak için direniyorum veremiyorum sonra çünkü şeker ve troid var çünkü zorluyor beni. Allah yardımcımız olsun
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Ama bişey dicem kızlar ilk gebeliğim erkek bebek kilo almama rağmen kalçam büyümemişti bu kadar bu kız arka taraf ayrı bi dünya oldu resmen ya neden böyle oluyor