Geçmiş olsun inş gecer
2 melek annesiyim Kayıtlı Üye Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 783 22 Şubat 2021 #11 Geçmiş olsun inş gecer
I Ipek2021 Kayıtlı Üye Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 227 22 Şubat 2021 #12 Demos' Alıntı: Kist mi vardi Genişletmek için tıkla ... Yanlış yere yazmışım kusura bakmayın kac kilo aldiniz diye bir soru vardı oraya yazacağıma bu alana yazmışım. Evet kıstım hala var
Demos' Alıntı: Kist mi vardi Genişletmek için tıkla ... Yanlış yere yazmışım kusura bakmayın kac kilo aldiniz diye bir soru vardı oraya yazacağıma bu alana yazmışım. Evet kıstım hala var
P pervinkubra8 Kayıtlı Üye Katılım 25 Şubat 2021 Mesajlar 76 7 Mart 2021 #13 Demos' Alıntı: 1 aylık hamileyim 7 cm kistim var aynı durumu yaşayan var mi Genişletmek için tıkla ... Bende oyleyim suan 14 haftalik hamileyim 6 cm kisim vardi haberim yoktu bebekle birlikte ogrendim gecen gittim doktra 5 cm olmus 1 cm kuculmus ya buyucek ya kuculcek korkym acikcasi surekli yatyrm patlar dye Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 7 Mart 2021 Demos' Alıntı: Hepinize çok teşekkür ederim içim rahatladı ya Genişletmek için tıkla ... Benim ki sezeryan ameliyat olcagi icin ameliyata alcaz dediler
Demos' Alıntı: 1 aylık hamileyim 7 cm kistim var aynı durumu yaşayan var mi Genişletmek için tıkla ... Bende oyleyim suan 14 haftalik hamileyim 6 cm kisim vardi haberim yoktu bebekle birlikte ogrendim gecen gittim doktra 5 cm olmus 1 cm kuculmus ya buyucek ya kuculcek korkym acikcasi surekli yatyrm patlar dye Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 7 Mart 2021 Demos' Alıntı: Hepinize çok teşekkür ederim içim rahatladı ya Genişletmek için tıkla ... Benim ki sezeryan ameliyat olcagi icin ameliyata alcaz dediler
Yiğit&Yusuf bebişin annsi 💜💜💜💜💜💜 Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 464 Konum Türkiye 7 Mart 2021 #14 Demos' Alıntı: 1 aylık hamileyim 7 cm kistim var aynı durumu yaşayan var mi Genişletmek için tıkla ... Gecmis olsun
Demos' Alıntı: 1 aylık hamileyim 7 cm kistim var aynı durumu yaşayan var mi Genişletmek için tıkla ... Gecmis olsun
A Aleyna Kayıtlı Üye Katılım 12 Mart 2021 Mesajlar 7 12 Mart 2021 #15 Demos' Alıntı: Hepinize çok teşekkür ederim içim rahatladı ya Genişletmek için tıkla ... İyi huylu kötü huylu diye kan tahlili yapildimi peki Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 12 Mart 2021 Peki iyi huylu kötü huylu kan aldımo Son düzenleme: 12 Mart 2021
Demos' Alıntı: Hepinize çok teşekkür ederim içim rahatladı ya Genişletmek için tıkla ... İyi huylu kötü huylu diye kan tahlili yapildimi peki Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 12 Mart 2021 Peki iyi huylu kötü huylu kan aldımo