Gebelikte kızarıklık kaşıntı oldu ne yapmalıyım ?

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Beyza Fırat tarafından oluşturulan Gebelikte kızarıklık kaşıntı oldu ne yapmalıyım ? başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 4,907 kez görüntülenmiş, 79 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Gebelikte kızarıklık kaşıntı oldu ne yapmalıyım ?
Konbuyu başlatan Beyza Fırat
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan AYŞENUR🦋

Helin in annesi

Kayıtlı Üye
rank
Nasıl yani kuzum

Evet harita gibi bide diğer cikanla büyüdükçe bir diğeri birleşiyor 😥
Canim star TV haberleri izliyordum bu postu paylaşmış ti arkadaşımız denk geldi sonuna kadar izledim pandemi de kaygı endişe korku gibi düşünceler ve deterjan lar olabilirmiş tetikleyen faktörler istersen YouTube tekrar izle Star haber bu akşam kini canım

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Canim star TV haberleri izliyordum bu postu paylaşmış ti arkadaşımız denk geldi sonuna kadar izledim pandemi de kaygı endişe korku gibi düşünceler ve deterjan lar olabilirmiş tetikleyen faktörler istersen YouTube tekrar izle Star haber bu akşam kini canım
Tamam abla izlerim bakarım teşekkür ederim bu arada 🥰

Gizemrüya

Kayıtlı Üye
rank
Ne olsun canım benim kaynımin bir kız muhabbeti vardı kızın abileri kaynimi bulup sıkıştıramamiş kendisi afedersin göt korkusu dan disari adım atamıyor. Kızın abileri de 6 kişi toplayıp eşim işe giderken yolunu kesip dovmusler saat gece 3 4 kadar hastane karakolla uğraştık neye uğradığımı şaşırdım bide o yetmez gibi dayağı abisi yüzünden eşim yiyor ne babası ne abisi bı arayıp nasılsın naptın diye sormadılar 😡
Sinirlenmekte haklisin kuzum bide korkmussundur haliyle😣

Tüm sayfalar yüklendi.