Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Özel hastane yorumlarına bakiyordum ve okuduğum bir sikayet şöyleydi doktorun isteği uzerine alttan baktiran bir bayan alttan yanlış bir müdahale ile erken dogum yaptığını soyledi bebeğim suan küvezdee diye bir yorumdu boyle bir durumla karsilasan varmi arastirdigim sitelerde alttan bakma icin bir sıkıntı olmuyor diyorlar sizler bu konuyla ilgili ne soylemek istersiniz ?
3 çocuğumun hamileligide almanyadaykendi ve doktor ucundede her gittigimde hem alttan muayene yapiyordu hem karnimdan hepsi 40 haftanin ustunde dogdular simdi turkiyedeyim 6 haftalikken gittim doktor gozukmez karindan diye yine alttan muayene yapti hic bir zarari yokmus
Hamileliğin İlk haftalarda kalp atışı net duyulmadığı da alttan muane edilir son haftalarda 36 haftayı dolduran gebeleri muane etmek zorunda ona göre yol çizelgesi düzenler drlar hiç bir sıkıntı da olmaz diye biliyorum yani ben de olmadı sizin anlattiginizin da olacağı varmış ona bağlamayın bence
Sürekli kalmalı bir gebelik gecırıyorm henuz 13 haftalıgız ve her gittiğimde alttan bakılıyor bir sıkıntı olmadı herkesin durumu farklı bence doktorun en iyi tedaviyi uygukayacaktır