Kafalari ora kadar caliwiyo bow verGörumcem 3 cocuklu kadin ben 26 ima yeni girdim o 31 yasinda.. evine yeni gitmisim hamileyim birde o birde kucuk gorumcem oda 21 yasinda büyüğü dediki gülerek sen abimi yuzune fondoten sürerek kandirdin demi... bilmem ne diyor.. çevremdeki herkes beni beğenir( esmerimve fiziğim iyi boyum 1 64 öğretmenim ama atanamadık henuz) sonra benle esim kucuk bir tartıştık odada gelip diyor ki sen atanda tatile gidin dedi gülerek gitti... Bende esime erkeksen onu sustur aksın ona ne benim sınavımdan dedim... neyse esim ona biraz kiziverdi..ama ben nasil agliyorum... bana resmen çirkin dedi ondna once... normalde aramız iyidir neden böyle yaptilar.. kucuk gorumcemde gelip benim fondotenimi kullandı sonra dediki dur yikiyim dedim madem kullanıyorsun neden yıkıyorsun sen kimi yiyorsun dedim deli misin evet ben deliyim diyor gülüyor.... ikisini karşıma aldım siz cok bos şeylerle uğraşıyorsunuz oturunda biraz ilimle meşgul olun.. dedim... cok kotu oldum hala kırgınım onlara.. ne yanlis ne dogru neden böyle oldular analmadim