Yoo güzellikte bir skntim yok onlar yapıyor... ben eminim... düğünümde herkes dugun guzel olmadi ama gelin cok guzeldi demis gorumcem kendisi bunu soyluyordu simdide kalkıp bana böyle diyor bu ne yaman çelişki... dedigin gibi kıskançlık baska bir sey degil.. uzaktaki gorumcem evlendim beni arayıp hayrili olsun bile demedi onun yüzüne vurdum ee sen yabancısın nasil konuşayım boyle cahil insanlar.. esim o olaydan sonra beni götürmeyecegini soyledi otur dersini çalış kimsenin de evine gitmeyecek dedi sadece kaynanama gidcem oda saf biri kizlari doldursa bile ben takmam onu severimYa kuşum aynısını bana kendini akıllı sanan kaynanam yaptı. Komşular seda çok quzelsin elin yüzün toplu burnun kibar dedi kaynanam neresi quzel iiii yüzümde 2 tane ben'im war eli yüzü lekeli dedi. Benimde zoruma qitmisti. Halada düşündükçe qider zoruma şuanda qitti herkez beqenir bi o beqenmez. Kıskancliklarindan yiyecekleri haltları sasiyorlar. Sen kendini beqeniyosan cewrende seninle aynı fikirdeyse yapacaqn tek şey çatır çatır fazlasıyla catlatmak
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Ayy ne güzel cadi almislarmis sen cadi olmaya devam et... hem benim guzel giyinmedigimi söylüyorlar ama kucuk gorumcem itiraf etti sen ilk geldiğinde üstündeki gömlek ve etek o kadar yakışıyordu.. ki benle ablam günlerce onun içine girmeye hayal ettik.... gercekten o zaman eteğimi ve gömleğimi istediler durumları yoktu diye verdim kıyamadım... hala giyerler.. su an iyi durumları maaşları ciktiAman sakin oyle bos insanlar icin abla.aya
Kiz aman oyle bos insanlar icin aglamaya degermi inanki seni kiskaniyorlar kiskanmasalardi ugrasmzlrdo ama emin ol hepimizinki ayni bebimkileri şeytan gormesin tiksinir onlardab vala oyle bi agizlarinin payini veriyorum korkuda bnle artik konusmuyorlar biz gelin diye cadi aldik diyorlar
Kaynanam bana senin gibi gelini gokte bulamam der yüzüme.. çocuğuma cirkin der sonra derki nazar değmesin kizim ondan diyorum der degisik onu takmıyorumYa kuşum aynısını bana kendini akıllı sanan kaynanam yaptı. Komşular seda çok quzelsin elin yüzün toplu burnun kibar dedi kaynanam neresi quzel iiii yüzümde 2 tane ben'im war eli yüzü lekeli dedi. Benimde zoruma qitmisti. Halada düşündükçe qider zoruma şuanda qitti herkez beqenir bi o beqenmez. Kıskancliklarindan yiyecekleri haltları sasiyorlar. Sen kendini beqeniyosan cewrende seninle aynı fikirdeyse yapacaqn tek şey çatır çatır fazlasıyla catlatmak
Canım hiç moralini bozma cahille cahil olma olabilir benimde aynısını yapıyorlardı ben gidince oraya çantamı karıştırırlar parfüm sıkar lar odaya gelince gülerek eşime derdim bagaj kontrol seninkiler iş başında hiç takma onların seviyesine inme bebeğini dusun
Canım hiç moralini bozma cahille cahil olma olabilir benimde aynısını yapıyorlardı ben gidince oraya çantamı karıştırırlar parfüm sıkar lar odaya gelince gülerek eşime derdim bagaj kontrol seninkiler iş başında hiç takma onların seviyesine inme bebeğini dusun
Son düzenleme: