Sorum var Günaydın kızlar nolur yardım edin bana artık delirmek üzereyim 😔

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Minik prensim tarafından oluşturulan Günaydın kızlar nolur yardım edin bana artık delirmek üzereyim 😔 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,716 kez görüntülenmiş, 122 yorum ve 4 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Günaydın kızlar nolur yardım edin bana artık delirmek üzereyim 😔
Konbuyu başlatan Minik prensim
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Miniğimin Annesi

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Veriyorum onları zaten inşallah çabucak çıkartır sen nasılsın bu arada minik napıyo cinsiyetini göstermedi mi hala 😅🥰
Yarın gidiyorum tekrar teyzesi 😂😂. Bugün aileye iki tane prenses geldi bakalım benimkinin cinsiyeti ne kuzenim doğum etti 😍😍. Biri küvezde ama biri annesinin yanındaymış inşallah diğerinde hemen çıkar

Minik prensim

Kayıtlı Üye
rank
Yarın gidiyorum tekrar teyzesi 😂😂. Bugün aileye iki tane prenses geldi bakalım benimkinin cinsiyeti ne kuzenim doğum etti 😍😍. Biri küvezde ama biri annesinin yanındaymış inşallah diğerinde hemen çıkar
Oyy inşallah çıkar sağ salim annesine kavuşur bir an önce Rabbim analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah 😍 seninkide kız gibi ben öyle hissettim biraz nazlı inşallah gösterir yarın haber ver hepimiz meraktayız 🥰😍😍

AYŞENUR🦋

Yönetici
Mod
rank
Oyy inşallah çıkar sağ salim annesine kavuşur bir an önce Rabbim analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah 😍 seninkide kız gibi ben öyle hissettim biraz nazlı inşallah gösterir yarın haber ver hepimiz meraktayız 🥰😍😍
Ay vermem mi 😂😂 benim ki çok inatçı yaa böyle bir inat görmedim ben

AYŞENUR🦋

Yönetici
Mod
rank
İnşallah doğduktan sonra inatçı olmaz benim oğlanda göstermemişti 21 haftalık olana kadar 😅😅 doğdu daha da bitmedi inadı 😅😅
Bizim Kayra inat değildi çocuk daha yeni yeni hıyunu belli ediyor . Evde şunu yapma desek bizi duymamazlıkran geliyor ben ona bağırınca da bağırma diye bana bağırıyor düşün 😂😂 ikinci Kayra geliyor bende

Minik prensim

Kayıtlı Üye
rank
Bizim Kayra inat değildi çocuk daha yeni yeni hıyunu belli ediyor . Evde şunu yapma desek bizi duymamazlıkran geliyor ben ona bağırınca da bağırma diye bana bağırıyor düşün 😂😂 ikinci Kayra geliyor bende
Benim oğlan ilk baştan kendini belli etti daha bitmedi bitmezde bu inadı 😅

Miniğimin Annesi

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar günaydın oğlum 17 aylık ve hiç bişey yemiyo yediremiyorum akşama kadar herşeyi yapıyorum yiyebileceği herşeyi yapıyorum dün akşamda çorba ve plavı denedim yine yemedi bende aç yatmasın bari dedim ve patates kızarttım ama sanırım kabız yaptı gece hiç uyumadı gece boyu karnını ovalattı çok yoruldum artık ne yapmam lazım anlayamıyorum keşke dili çözülsede istediğini söylese 😔😔
Ínsallah düzelir canim oldi bitti mi yemek yemiyor yoksa yeni mi plan bisy. Bide aksam gec saatte bisy yedirme rahatsiz eder uyuyamaz hatta aksamlari erken saatte bile hafif seyler ver agir yemekler verme bizlere bile agir gelir düsün
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Bizim kiz bebeklikten vurdum duymaz canim 😅

AYŞENUR🦋

Yönetici
Mod
rank
Ínsallah düzelir canim oldi bitti mi yemek yemiyor yoksa yeni mi plan bisy. Bide aksam gec saatte bisy yedirme rahatsiz eder uyuyamaz hatta aksamlari erken saatte bile hafif seyler ver agir yemekler verme bizlere bile agir gelir düsün

Bizim kiz bebeklikten vurdum duymaz canim 😅
Ahaahha yok Kayra resmen ilk önce bize cicim ayları yaşattı sonradan rengini ortaya koydu allahtan yaramaz değil ama çok fena 😂😂

Benim oğlan ilk baştan kendini belli etti daha bitmedi bitmezde bu inadı 😅
Allah yardımcın olsun kuzum 😂😂

Tüm sayfalar yüklendi.