Sorum var Günaydın kızlar nolur yardım edin bana artık delirmek üzereyim 😔

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Minik prensim tarafından oluşturulan Günaydın kızlar nolur yardım edin bana artık delirmek üzereyim 😔 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,711 kez görüntülenmiş, 122 yorum ve 4 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Günaydın kızlar nolur yardım edin bana artık delirmek üzereyim 😔
Konbuyu başlatan Minik prensim
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Miniğimin Annesi

Minik prensim

Kayıtlı Üye
rank
Ínsallah düzelir canim oldi bitti mi yemek yemiyor yoksa yeni mi plan bisy. Bide aksam gec saatte bisy yedirme rahatsiz eder uyuyamaz hatta aksamlari erken saatte bile hafif seyler ver agir yemekler verme bizlere bile agir gelir düsün
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Bizim kiz bebeklikten vurdum duymaz canim 😅
Yok canım 2 haftadır böyleyiz yoksa kahvaltısını yapardı yerdi yani hastalandı boğaz kızarmış herhalde dişde çıkarıyo hastalıkla çakışmış yine

Ahaahha yok Kayra resmen ilk önce bize cicim ayları yaşattı sonradan rengini ortaya koydu allahtan yaramaz değil ama çok fena 😂😂

Allah yardımcın olsun kuzum 😂😂
Amin amin diyolar zaten senin işin zor bu olmamış diyolar da yapcak bişey yok artık 😅😅

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Yok canım 2 haftadır böyleyiz yoksa kahvaltısını yapardı yerdi yani hastalandı boğaz kızarmış herhalde dişde çıkarıyo hastalıkla çakışmış yine

Amin amin diyolar zaten senin işin zor bu olmamış diyolar da yapcak bişey yok artık 😅😅
İade etseydin 😂😂 biz bunu beğenmedik değiştirmek istiyoruz diye 😂😂

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank
Yaa senin oğlan daha fenaymış Allah yardımcımız olsun bacım benimkide mama yemiyo emiyo sadece keşke mama yese biraz tok tutar hiç olmazsa emiyo ama boş süt ki artık suyla süt karışımı gibi bişey akıyo doyuruculuğu kalmadı artık benim oğlan beni çok hor kullanıyo 😊
Olsun kız anne sütü gibisi varmı mama onun yerini tutmaz. Sabretmekten başka çaremiz yok büyüdükleri zaman yiyecekleri önlerinden alırız daha yeme yeter diye. Kardeşlerimden biliyorum onlarda aynıydı

Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi: 2025-07-30
Gebeliğinizin 15. Haftasındasınız.
Bebeğiniz Yaklaşık Elma Büyüklügünde.
Göz kapakları hala kapalı ancak ışığa duyarlılık olur. eğer karın bölgesine ışık tutarsak yönünü çevirir.
Amniyotik sıvı solunum sistemini doldurarak akciğer gelişimine yardımcı olur.
Bu dönemde bazı gebelerde burun kanaması görülür. bunun sebebi kan hacminin artışı ve damarlarda oluşan genişleme ve 2. trimesterde oluşan tansiyon düşmeleri.
Bebeğinizin boyu yaklaşık 12 cm ağırlıgı 74 gr :)
İmza alanınıza hesaplama eklemek için tıklayınız

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Köye ağaçların arasında zıplasın bacım evde ne televizyon ünitesi koydu ne koltuk tepeleri boyu kısa falan diyorum ama heryere erişim sağlıyor valla 😅 😅
İstediler mi canavar oluyorlar sözde Kayra kanepeye çıkamıyor ama sözde geçen kendi çıkmış 😂😂. Bana çok nazlanıyor sen kanepeye çık oradan da masaya üstündeki her şeyi dağıt geri aşağı in 😂😂. Yanıma gelmiş bana kanepeye çıkar diyor bilmesem alıp çıkaracağım kendin çık dedim diye gülüyor birde

^^ ÖzLem 💜 ^^

💞Oğuz Kağan💞 Yusuf Göktuğ 👶💞 Öykü 💞
rank
Valla bende öyleyim akşama kadar herşeyi yapıyorum yiyebileceği ama yok yemiyo

Teşekkür ederim canım benim deneyim suyla karıştırım mı verirken
Ayni canım bu da öyle işimiz var vAllahi üzülüyorm da hiç bir şey yemiyor yazik

Minik prensim

Kayıtlı Üye
rank
İstediler mi canavar oluyorlar sözde Kayra kanepeye çıkamıyor ama sözde geçen kendi çıkmış 😂😂. Bana çok nazlanıyor sen kanepeye çık oradan da masaya üstündeki her şeyi dağıt geri aşağı in 😂😂. Yanıma gelmiş bana kanepeye çıkar diyor bilmesem alıp çıkaracağım kendin çık dedim diye gülüyor birde
Gerçekten öyle istedikleri zaman herşeyi yapabilecek güçteler 😅😅

Ayni canım bu da öyle işimiz var vAllahi üzülüyorm da hiç bir şey yemiyor yazik
Bende öyle ya çok üzülüyorum aç olduğunu düşününce hiç bişey yemiyo

Tüm sayfalar yüklendi.