Tatlı kizçeler hayırlı sabahlar❤ 2 aylık bir bebişim var günde 1 defaya mama takviyesi veriyorum ama mama olarak hangisi daha yarayışlı onun arastirmasindayim ilk aptamille başladık hiç yaramadı çocuğa sürekli gaz ve huzursuzluk yaptı daha sonra sma1 optipro kullanıyoruz Suanlik gazi çıkartıyor bir sorun bi görünmüyor ama bebelac gold öneren çok kişi var siz hangi mama kullanıyorsunuz sizde hangisi bebege daha az gaz yapıp yarıyor acaba

Gaz sorunu için Aptamil conformil var kolik bebek maması eczanelere siparişle geliyor tıbbi mama olarak geçiyor. Geçtiğimiz gün CarrefourSA da gördüm.
Bende mama kullanmak zorunda kaldım i n3denle araştırma yapmıştım
İçerik bakımından Bebelac diğerlerine kıyasla daha iyi
Golden Fiat var isveç menşei'ydi sanırım bir çift kendi çiftliklerinde ürettikleri keçi sütünden piyasaya sürüyor
Hipp organik diye geçiyor biraz tuhaf bir kokusu var ama güzel çok memnuniyet var
Evolvianın kıvamı yine diğerlerine nazaran köyü reflü sü varsa kusmasini azaltıyor.
Tabi en önemlisi bebeğin vücudu hangisini kabul edecek onuda deneme yanılma yöntemiyle bulmak zorunda kalıyorsun bünyede bünyeye kimi ishal kimi kabız yapabiliyor
Bebelacinda antikokik maması var ama ulaşması biraz zor