Gündem mama markalari

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Bebegim ile ilgili Sorum Var kategorisinde Asena.ase tarafından oluşturulan Gündem mama markalari başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,799 kez görüntülenmiş, 39 yorum ve 5 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Bebegim ile ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Gündem mama markalari
Konbuyu başlatan Asena.ase
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Beren’in Annesi 🧚♀️

Ulduz.kiz anesi👶❤

Kızına aşık ❤️
rank
Tatlı kizçeler hayırlı sabahlar❤ 2 aylık bir bebişim var günde 1 defaya mama takviyesi veriyorum ama mama olarak hangisi daha yarayışlı onun arastirmasindayim ilk aptamille başladık hiç yaramadı çocuğa sürekli gaz ve huzursuzluk yaptı daha sonra sma1 optipro kullanıyoruz Suanlik gazi çıkartıyor bir sorun bi görünmüyor ama bebelac gold öneren çok kişi var siz hangi mama kullanıyorsunuz sizde hangisi bebege daha az gaz yapıp yarıyor acaba 🙄🤗
Ben nan pro.1 kulanuyorum qayet memnunum

Adsız anne adayı

Kayıtlı Üye
rank
Tatlı kizçeler hayırlı sabahlar❤ 2 aylık bir bebişim var günde 1 defaya mama takviyesi veriyorum ama mama olarak hangisi daha yarayışlı onun arastirmasindayim ilk aptamille başladık hiç yaramadı çocuğa sürekli gaz ve huzursuzluk yaptı daha sonra sma1 optipro kullanıyoruz Suanlik gazi çıkartıyor bir sorun bi görünmüyor ama bebelac gold öneren çok kişi var siz hangi mama kullanıyorsunuz sizde hangisi bebege daha az gaz yapıp yarıyor acaba 🙄🤗
Aptamil ile başladım çok güzel kilo aldırdı sonra sma başladık gaz için değiştirmiştim bu arada yanlış olmasın sma da çok kilo yapmadı açıkçası bence bu mama işi bebekten bebeğe degisiyo kimine yariyo kimine yaramiyo kimine gaz yapmiyo

Zeynep23

📖Kün fe Yekün!!🤲
Yönetici
Mod
rank
Bende ilk Aptamil kullandum pişman oldum. 3,5 aydan sonra da hipp organik combiotic kullanmaya başladım çok memnum kaldım kusma ve gaz olmadı

Okyanusgülü

Kayıtlı Üye
rank
Aptamil ile başladım çok güzel kilo aldırdı sonra sma başladık gaz için değiştirmiştim bu arada yanlış olmasın sma da çok kilo yapmadı açıkçası bence bu mama işi bebekten bebeğe degisiyo kimine yariyo kimine yaramiyo kimine gaz yapmiyo
Aynen öyle canım bende degisdirip sma almisdim ama aşırı gaz ve alerji yapdi oğluma tekrar Aptamil conformile döndüm

Tüm sayfalar yüklendi.