Gündem mama markalari

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Bebegim ile ilgili Sorum Var kategorisinde Asena.ase tarafından oluşturulan Gündem mama markalari başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,799 kez görüntülenmiş, 39 yorum ve 5 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Bebegim ile ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Gündem mama markalari
Konbuyu başlatan Asena.ase
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Beren’in Annesi 🧚♀️

Asel'in annesi ❤️

Kayıtlı Üye
rank
Tatlı kizçeler hayırlı sabahlar❤ 2 aylık bir bebişim var günde 1 defaya mama takviyesi veriyorum ama mama olarak hangisi daha yarayışlı onun arastirmasindayim ilk aptamille başladık hiç yaramadı çocuğa sürekli gaz ve huzursuzluk yaptı daha sonra sma1 optipro kullanıyoruz Suanlik gazi çıkartıyor bir sorun bi görünmüyor ama bebelac gold öneren çok kişi var siz hangi mama kullanıyorsunuz sizde hangisi bebege daha az gaz yapıp yarıyor acaba 🙄🤗
Kuzum ben bebalc gold kullanıyorum doğduğundan beri hiç bir sorun yaşamadım gaz falan kilo alımıda çok iyi masllah istersen bir dene bir kaç arkadaşa da önerdim onlarada iyi geldi insallh bu minigimizde iyi gelir

Okyanusgülü

Kayıtlı Üye
rank
KAc aylık kuzum bebiş maşallah masallah🙏🥰
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Inşallah kuzum laren çok zayıf doğdu 2500 doğdu şuan 4750 kilosu biraz ele avuca gelsin istiyoruz ameliyat felan derken iyice zayıflamıştı yeni yeni kendine geliyor ondan dolayı mama veriyorum
4 buçuk aylık kuzum ver benimde sutum yetmiyo bazen büyüdüğü için gerçi hastanede verildi çocuğa hemen gelmedi sutum mecbur verildi alır kuzum merak etme canı icinde olsun

Asena.ase

👑TOPRAK👑KUMSAL LAREN👑
Mod
rank
Valla doğduğunda 3 kilo 30 gramdi şuan en son 6 700 di canım dokdora gittiğimizde baya oldu
Maşallah kuzum 🧿🧿

Kuzum ben bebalc gold kullanıyorum doğduğundan beri hiç bir sorun yaşamadım gaz falan kilo alımıda çok iyi masllah istersen bir dene bir kaç arkadaşa da önerdim onlarada iyi geldi insallh bu minigimizde iyi gelir
Aynen kzuum banada cok tavsiye eden oldu bu bebelac ve bebelac gold arasında fark acaba nedir ki

4 buçuk aylık kuzum ver benimde sutum yetmiyo bazen büyüdüğü için gerçi hastanede verildi çocuğa hemen gelmedi sutum mecbur verildi alır kuzum merak etme canı icinde olsun
Canımsın teşekkürler canımm inşallah bakalım umarım toparlar iyicene 🥰

Asena.ase

👑TOPRAK👑KUMSAL LAREN👑
Mod
rank
Sağol canım seninkide alır inşallah ben eşime cakdirmadan dün arı mamada vermeye başladım😂😂 ama azar azar çünkü bı ara mama ve meme reddi yaşadı takviye olsun diye
Yaaa düzelir inşallah balim rabbim canlarini sağ etsin benimki çok ufak tefek hiç buyumuyomus gibi geliyor bana😳

Mervercan

👑Yuşa Han👑 🌟Duhan🌟
Yönetici
Mod
rank
Tatlı kizçeler hayırlı sabahlar❤ 2 aylık bir bebişim var günde 1 defaya mama takviyesi veriyorum ama mama olarak hangisi daha yarayışlı onun arastirmasindayim ilk aptamille başladık hiç yaramadı çocuğa sürekli gaz ve huzursuzluk yaptı daha sonra sma1 optipro kullanıyoruz Suanlik gazi çıkartıyor bir sorun bi görünmüyor ama bebelac gold öneren çok kişi var siz hangi mama kullanıyorsunuz sizde hangisi bebege daha az gaz yapıp yarıyor acaba 🙄🤗
Aptamil kullandım bebeğe kilo aldırıyor ama gaz ve kabızlık yapıyor. Bebeğimin alerjisi çıktığı için evolvia kullanıyorum şu anlık memnunum bu markanın normal olanlarıda var

Okyanusgülü

Kayıtlı Üye
rank
Aptamil kullandım bebeğe kilo aldırıyor ama gaz ve kabızlık yapıyor. Bebeğimin alerjisi çıktığı için evolvia kullanıyorum şu anlık memnunum bu markanın normal olanlarıda var
Mervecim Aptamil conformil bı dene ben memnunum iyi geldi zaten kolik bebekler için o mama

Yaaa düzelir inşallah balim rabbim canlarini sağ etsin benimki çok ufak tefek hiç buyumuyomus gibi geliyor bana😳
Düzelir kuzum merak etme büyüyodur buyumezmj kuzum ya benimkide ilk dogdugunda gözümüze öyle geliyodu ama gün gün fark edliyo bide kız bebekleri erkek bebeklere göre daha narin oluyo bence kemik yapılarında falan

Mervercan

👑Yuşa Han👑 🌟Duhan🌟
Yönetici
Mod
rank
Mervecim Aptamil conformil bı dene ben memnunum iyi geldi zaten kolik bebekler için o mama
Screenshot_2022-10-13-10-54-47-72_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpgyok bitanem benim kullandığım bu. Alerjik bebeklere Özel benim bebeğime süt ve süt ürünleri, yumurta yasak maalesef

Asena.ase

👑TOPRAK👑KUMSAL LAREN👑
Mod
rank
8ayina kadar qizima Nutrilon 8ayindan sonra ise Nan verdim men amma bilmirem Turkiyede bunlar varmi
Hic duyamadım canım bu marka 🙄

Teşekkür ederim mervecim o da aklımda bulunsun 🥰

Teşekkür ederim mervecim o da aklımda bulunsun 🥰

Düzelir kuzum merak etme büyüyodur buyumezmj kuzum ya benimkide ilk dogdugunda gözümüze öyle geliyodu ama gün gün fark edliyo bide kız bebekleri erkek bebeklere göre daha narin oluyo bence kemik yapılarında falan
Inşallah kuzum🥰

Inşallah kzuum

Son düzenleme:
Tüm sayfalar yüklendi.