Gündem mama markalari

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Bebegim ile ilgili Sorum Var kategorisinde Asena.ase tarafından oluşturulan Gündem mama markalari başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,799 kez görüntülenmiş, 39 yorum ve 5 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Bebegim ile ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Gündem mama markalari
Konbuyu başlatan Asena.ase
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Beren’in Annesi 🧚♀️

Asena.ase

👑TOPRAK👑KUMSAL LAREN👑
Mod
rank
Aptamil ile başladım çok güzel kilo aldırdı sonra sma başladık gaz için değiştirmiştim bu arada yanlış olmasın sma da çok kilo yapmadı açıkçası bence bu mama işi bebekten bebeğe degisiyo kimine yariyo kimine yaramiyo kimine gaz yapmiyo
Haklısın canım doğru diyosun deneye deneye bulucaz gibi😳
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Bende ilk Aptamil kullandum pişman oldum. 3,5 aydan sonra da hipp organik combiotic kullanmaya başladım çok memnum kaldım kusma ve gaz olmadı
Aynen hipp içinde güzel yorumlar var

Busra90

Kayıtlı Üye
rank
Tatlı kizçeler hayırlı sabahlar❤ 2 aylık bir bebişim var günde 1 defaya mama takviyesi veriyorum ama mama olarak hangisi daha yarayışlı onun arastirmasindayim ilk aptamille başladık hiç yaramadı çocuğa sürekli gaz ve huzursuzluk yaptı daha sonra sma1 optipro kullanıyoruz Suanlik gazi çıkartıyor bir sorun bi görünmüyor ama bebelac gold öneren çok kişi var siz hangi mama kullanıyorsunuz sizde hangisi bebege daha az gaz yapıp yarıyor acaba 🙄🤗
Canım benim bebeğim sadece 20 gün emdi sütüm de gelmedi maalesef ben şu an bim de satılan bebivita1 veriyorum yarıyor, ayda 1 kilo alıyor. Aptamil bende aldım ama bebeğim asla içmesi mama erimiyor zaten biberonla yapışıp kalıyor kullanamadım onu

Asena.ase

👑TOPRAK👑KUMSAL LAREN👑
Mod
rank
Canım benim bebeğim sadece 20 gün emdi sütüm de gelmedi maalesef ben şu an bim de satılan bebivita1 veriyorum yarıyor, ayda 1 kilo alıyor. Aptamil bende aldım ama bebeğim asla içmesi mama erimiyor zaten biberonla yapışıp kalıyor kullanamadım onu
Teşekürler canım deneye deneye bulucaz 😁

❤ 3 çocuklu 1 Anne ⚘

Kayıtlı Üye
rank
Tatlı kizçeler hayırlı sabahlar❤ 2 aylık bir bebişim var günde 1 defaya mama takviyesi veriyorum ama mama olarak hangisi daha yarayışlı onun arastirmasindayim ilk aptamille başladık hiç yaramadı çocuğa sürekli gaz ve huzursuzluk yaptı daha sonra sma1 optipro kullanıyoruz Suanlik gazi çıkartıyor bir sorun bi görünmüyor ama bebelac gold öneren çok kişi var siz hangi mama kullanıyorsunuz sizde hangisi bebege daha az gaz yapıp yarıyor acaba 🙄🤗
Dr ilk aptamil comfort yazdı ilk oğlumda baya kilo alimi olunca 6 aylik ek gıdada geçince bıraktım şu an kızım için sma optipro kullandım 6 aya kadar malum mama fiyatları bebelac mama geçtim 2 aydır memnunum sadece akşam 10 sabah 5 mama veriyorum memnunum ama her bebekte degisebiliyor

Asena.ase

👑TOPRAK👑KUMSAL LAREN👑
Mod
rank
Dr ilk aptamil comfort yazdı ilk oğlumda baya kilo alimi olunca 6 aylik ek gıdada geçince bıraktım şu an kızım için sma optipro kullandım 6 aya kadar malum mama fiyatları bebelac mama geçtim 2 aydır memnunum sadece akşam 10 sabah 5 mama veriyorum memnunum ama her bebekte degisebiliyor
AAynen kuzum teşekkür ederim 😊

❤ 3 çocuklu 1 Anne ⚘

Kayıtlı Üye
rank
AAynen kuzum teşekkür ederim 😊
Rica ederim mamada arti anne sutu ile bebek normal degerde kilo alıyorsa devamlı mama degistirilmemeli kilo almaması yaramadı anlamına geldiğini düşünmüyorum hizli kilo aldiranlarda bebiş fos bir kiloya sahip olabiliyor bebegin kemik yapısı önemli buluyorum benim minnosum erken döndu mesela emekledi simdi ayaga kalkiyor

Canım her bebeğe göre değişiyor mesela ben ilk aptamille başladım sonra sma yarar dediler sadece 1 kutu aldım aşırı kabızlık yaptı onu bıraktım aptamilden devam ettim bı ara Aptamil de biraz gaz yapar gibi olmuştu 1 kutu da Bebelac Gold denedim o iyi Gelmisti aslında ama Aptamil alışınca tadını sevmedi içmedi kısacası surekli 9 ay Aptamil kullandım canim aradaki denediklerimi saymazssak 2 aydır felan Bebelac Gold geçtim ek gıdadan kabızlık vardı sindirimi kolay olduğu için değiştirdim değişik tatları yiyince bu kez mamayı sevdi her bebeğin bünyesi farklı oluyor görümcem sma kullandı çok yaradı çocuğuna benimki aşırı kabız oldu

Tüm sayfalar yüklendi.