Gündem mama markalari

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Bebegim ile ilgili Sorum Var kategorisinde Asena.ase tarafından oluşturulan Gündem mama markalari başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,811 kez görüntülenmiş, 39 yorum ve 5 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Bebegim ile ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Gündem mama markalari
Konbuyu başlatan Asena.ase
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Beren’in Annesi 🧚♀️

Asena.ase

👑TOPRAK👑KUMSAL LAREN👑
Mod
rank
Tatlı kizçeler hayırlı sabahlar❤ 2 aylık bir bebişim var günde 1 defaya mama takviyesi veriyorum ama mama olarak hangisi daha yarayışlı onun arastirmasindayim ilk aptamille başladık hiç yaramadı çocuğa sürekli gaz ve huzursuzluk yaptı daha sonra sma1 optipro kullanıyoruz Suanlik gazi çıkartıyor bir sorun bi görünmüyor ama bebelac gold öneren çok kişi var siz hangi mama kullanıyorsunuz sizde hangisi bebege daha az gaz yapıp yarıyor acaba 🙄🤗

Tatlı kizçeler hayırlı sabahlar❤ 2 aylık bir bebişim var günde 1 defaya mama takviyesi veriyorum ama mama olarak hangisi daha yarayışlı onun arastirmasindayim ilk aptamille başladık hiç yaramadı çocuğa sürekli gaz ve huzursuzluk yaptı daha sonra sma1 optipro kullanıyoruz Suanlik gazi çıkartıyor bir sorun bi görünmüyor ama bebelac gold öneren çok kişi var siz hangi mama kullanıyorsunuz sizde hangisi bebege daha az gaz yapıp yarıyor acaba 🙄🤗
4 aya kadar aptamil verdim sonra bebelac gold çok memnunum

Gaz sorunu için Aptamil conformil var kolik bebek maması eczanelere siparişle geliyor tıbbi mama olarak geçiyor. Geçtiğimiz gün CarrefourSA da gördüm.
Bende mama kullanmak zorunda kaldım i n3denle araştırma yapmıştım
İçerik bakımından Bebelac diğerlerine kıyasla daha iyi
Golden Fiat var isveç menşei'ydi sanırım bir çift kendi çiftliklerinde ürettikleri keçi sütünden piyasaya sürüyor
Hipp organik diye geçiyor biraz tuhaf bir kokusu var ama güzel çok memnuniyet var
Evolvianın kıvamı yine diğerlerine nazaran köyü reflü sü varsa kusmasini azaltıyor.
Tabi en önemlisi bebeğin vücudu hangisini kabul edecek onuda deneme yanılma yöntemiyle bulmak zorunda kalıyorsun bünyede bünyeye kimi ishal kimi kabız yapabiliyor
Bebelacinda antikokik maması var ama ulaşması biraz zor

Asena.ase

👑TOPRAK👑KUMSAL LAREN👑
Mod
rank
Gaz sorunu için Aptamil conformil var kolik bebek maması eczanelere siparişle geliyor tıbbi mama olarak geçiyor. Geçtiğimiz gün CarrefourSA da gördüm.
Bende mama kullanmak zorunda kaldım i n3denle araştırma yapmıştım
İçerik bakımından Bebelac diğerlerine kıyasla daha iyi
Golden Fiat var isveç menşei'ydi sanırım bir çift kendi çiftliklerinde ürettikleri keçi sütünden piyasaya sürüyor
Hipp organik diye geçiyor biraz tuhaf bir kokusu var ama güzel çok memnuniyet var
Evolvianın kıvamı yine diğerlerine nazaran köyü reflü sü varsa kusmasini azaltıyor.
Tabi en önemlisi bebeğin vücudu hangisini kabul edecek onuda deneme yanılma yöntemiyle bulmak zorunda kalıyorsun bünyede bünyeye kimi ishal kimi kabız yapabiliyor
Bebelacinda antikokik maması var ama ulaşması biraz zor
Ay kuzum cok guzel aydınlattın vallaha çok teşekkür ederim🙏🥰

Okyanusgülü

Kayıtlı Üye
rank
Mrh canım bende Aptamil conformil kullanıyodum sonra bakdim mamayı yememeye başladı sma comfort aldım hem aşırı gaz hemde vücuduna kirmizi kırmızı döküntü yapdi tekrar döndüm aptamile yani her mama her bebeği farklı etkiliyo ben suanlik Aptamil conformildi memnunm sende istersen conformil olanından

Asena.ase

👑TOPRAK👑KUMSAL LAREN👑
Mod
rank
Ay kuzum cok guzel aydınlattın vallaha çok teşekkür ederim🙏🥰
Gerçekten
Mrh canım bende Aptamil conformil kullanıyodum sonra bakdim mamayı yememeye başladı sma comfort aldım hem aşırı gaz hemde vücuduna kirmizi kırmızı döküntü yapdi tekrar döndüm aptamile yani her mama her bebeği farklı etkiliyo ben suanlik Aptamil conformildi memnunm sende istersen conformil olanından
Kilo alımı nasıl peki bebesin😊

Asena.ase

👑TOPRAK👑KUMSAL LAREN👑
Mod
rank
Valla doğduğunda 3 kilo 30 gramdi şuan en son 6 700 di canım dokdora gittiğimizde baya oldu
KAc aylık kuzum bebiş maşallah masallah🙏🥰
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Rica ederim inşaAllah işine yarar ❤️🙏🏻
Inşallah kuzum laren çok zayıf doğdu 2500 doğdu şuan 4750 kilosu biraz ele avuca gelsin istiyoruz ameliyat felan derken iyice zayıflamıştı yeni yeni kendine geliyor ondan dolayı mama veriyorum

Tüm sayfalar yüklendi.