Sorum var Haksizmiyim sizce

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde ebruakpinar0354 tarafından oluşturulan Haksizmiyim sizce başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 4,589 kez görüntülenmiş, 183 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Haksizmiyim sizce
Konbuyu başlatan ebruakpinar0354
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Çağnurrr20

ebruakpinar0354

Kayıtlı Üye
rank
Aşkım bu ne biçim anlaşma???
Ne seni ariyo ne oğlunu görmeye geliyo ne bilim ya ben böyle anlaşma görmedim açıkçası 🥴🙄
Normal olarak yazıyordu ama onuda ben mesaj atınca cevap veriyordu benim dedim oydu ama başkalarına soyle bir bakiyorumda milletin oğlu bile benim cocumu düşünüp soruyor

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Allahım kısa kısa cevap veren insanlardan nefret ederim resmen sana değer vermiyor 🤦🏻‍♀️
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Cidden o yazana kadar yazma iradeni koru lafının arkasında dur tükürdüğünü yalama derim . Bak bakalım yazacak mı yazıyorsa zaten tamamdır ama yazmıyorsa yol ver ciddi anlamda
Aynen valla katılıyorum

Hülya12

Moderator
Yönetici
Mod
rank
Normal olarak yazıyordu ama onuda ben mesaj atınca cevap veriyordu benim dedim oydu ama başkalarına soyle bir bakiyorumda milletin oğlu bile benim cocumu düşünüp soruyor
Ebrucum yeterince yardımcı olmaya çalıştık ama eşin sevmiyor seni seven insan boyle yapmaz bu evlilik değil lütfen beni yalnis anlama sen neden hala ona hala yazmaya çalışıyorsun adamın umrumda değil hiç birşey boşanmak istiyor ama nafaka vermekten korkuyor lütfen güçlü ol ayaklarının uzerinde dur kimseye boyun eğme yerinde olsam enegellerim numarasında silerim kimse vazgeçilmez degil

ebruakpinar0354

Kayıtlı Üye
rank
Ebrucum yeterince yardımcı olmaya çalıştık ama eşin sevmiyor seni seven insan boyle yapmaz bu evlilik değil lütfen beni yalnis anlama sen neden hala ona hala yazmaya çalışıyorsun adamın umrumda değil hiç birşey boşanmak istiyor ama nafaka vermekten korkuyor lütfen güçlü ol ayaklarının uzerinde dur kimseye boyun eğme yerinde olsam enegellerim numarasında silerim kimse vazgeçilmez degil
Gider başkasıyla konusurum niye dünyada sadece o mu var dilekceyide buldum yakinda vericem mahkemeye dilekcemi

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Çok şükür iyiyim canım benim sen ne yapıyorsun nasılsın hastaneler ile uğraşıyorum
Ya haberim var kuzum kardeşin söyledi. Çok geçmiş olsun rabbim Şafii ismi ile şifa versin inşallah 🙏🏻 ay bende annemin yanına geldim ama ağrıdan ölüyorum ya kaç gündür çarşamba kontrol var bakalım çocuk kendini aşırı derecede kasıyor topluyor resmen canımı okuyor anlayacağın . Çocuklar nasıl

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Ya haberim var kuzum kardeşin söyledi. Çok geçmiş olsun rabbim Şafii ismi ile şifa versin inşallah 🙏🏻 ay bende annemin yanına geldim ama ağrıdan ölüyorum ya kaç gündür çarşamba kontrol var bakalım çocuk kendini aşırı derecede kasıyor topluyor resmen canımı okuyor anlayacağın . Çocuklar nasıl
Çok sağol canım benim Allah razı olsun ❤️
Ağrılarin hala devam ediyor mu senin ya kıyamam gün içinde zorluyordue seni hayırlı haberlerle inşallah canım
Çocuklar da iyiler şükür işte ademi de Çarşamba günü böbrek kontrolu var genişlemeden dolayı

Tüm sayfalar yüklendi.