Sorum var Haksizmiyim sizce

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde ebruakpinar0354 tarafından oluşturulan Haksizmiyim sizce başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 4,589 kez görüntülenmiş, 183 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Haksizmiyim sizce
Konbuyu başlatan ebruakpinar0354
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Çağnurrr20

Bager duha 👼🤍

Kayıtlı Üye
rank
Takmıyorum zaten abla ama onu çok kötü kıskandirdım oğluma cici baba bulucam o ilgilenir oğlumla en azindan dedim çok kötü bozuldu kendisi
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Mantikli abla ama kapalıyım maalesef bide koy yeri olmazsa dedin tam doğru
Buraya kadar okuduklarimdan anladığım şu ki sen hala eşini seviyorsun dediğin şeyde bile onun sınırını bozum sinirlendirdim mi diye kendine sormussundur emin üzülmüşsundurde kim bilir yapma bence gelse seni alsa gidersin hemen okuduklarimdan anladıklarını söylüyorum yanlış anlama takmıyorum diyorsun ama takıyorsun ki ona yazıyorsun soruyorsun sana bir daha yazmam demende bile tmm yazma demiş adam biliyorki gelse seni alsa alabilir hemen istediği gibi davranıyor o da kaybetmekten korkmuyor sen ilk kendine değer ver saygı duy ve yazmaya tenezzül etmeyen bir insanı arayıp sorma kararlı ol hiç yazma seni seviyorum lafı doğru mu yalan mı en geç iki hafta sonra ortaya çıkar birde kaç yasindaydin

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Çok sağol canım benim Allah razı olsun ❤️
Ağrılarin hala devam ediyor mu senin ya kıyamam gün içinde zorluyordue seni hayırlı haberlerle inşallah canım
Çocuklar da iyiler şükür işte ademi de Çarşamba günü böbrek kontrolu var genişlemeden dolayı
Ay ciddi misin kuzum ya inşallah ilerleme yoktur minikte de ay bu sene senin çektiğin ne ya rabbim yardımcınız olsun inşallah 🙏🏻. Evet gamzem akşama kadar iş yapmıyorum arada yürüyüşe çıkıyoruz ama sanki gün içinde evi komple temizlemişim de ağrı ondan oluyor gibi düşün . Sırtımın kemikleri kopacak gibi ağrıyor resmen

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Ay ciddi misin kuzum ya inşallah ilerleme yoktur minikte de ay bu sene senin çektiğin ne ya rabbim yardımcınız olsun inşallah 🙏🏻. Evet gamzem akşama kadar iş yapmıyorum arada yürüyüşe çıkıyoruz ama sanki gün içinde evi komple temizlemişim de ağrı ondan oluyor gibi düşün . Sırtımın kemikleri kopacak gibi ağrıyor resmen
Evet canım adem'de doğumdan beri götürüyorum kontrole doğumdan beri var böbrek genişlemesi bazı çocuklarda oluyormus geçici inşaallah
Allah yardımcın olsun canım ya benimde Adem de iken sırtım çok ağrırdi

AYŞENUR🦋

Yönetici
Mod
rank
Evet canım adem'de doğumdan beri götürüyorum kontrole doğumdan beri var böbrek genişlemesi bazı çocuklarda oluyormus geçici inşaallah
Allah yardımcın olsun canım ya benimde Adem de iken sırtım çok ağrırdi
İnşallah gamzem inşallah. Kız bu hiç yerinde durmuyor ki sürekli dönüyor ya 31. Haftaya kadar tam 4 kez döndü şuan yine ters geçen de acile kaldırıldım düşün 😂😂 sancılardan ay ay neler çekiyorum bir Allah bir ben biliyorum resmen

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
İnşallah gamzem inşallah. Kız bu hiç yerinde durmuyor ki sürekli dönüyor ya 31. Haftaya kadar tam 4 kez döndü şuan yine ters geçen de acile kaldırıldım düşün 😂😂 sancılardan ay ay neler çekiyorum bir Allah bir ben biliyorum resmen
Yaaaa yaramaza bak sen şimdiden sana belli ediyor kendisini yaramaz olucam anne diyor🤣

AYŞENUR🦋

Yönetici
Mod
rank
Yaaaa yaramaza bak sen şimdiden sana belli ediyor kendisini yaramaz olucam anne diyor🤣
Valla gamzem hele gece asla durmuyor şuan görsen varsa cirit atıyor resmen hele milletin çocuğun totosu durmaz yerinde bunun kafası durmuyor sürekli kafasını ittiriyor sağa sola resmen canımı okuyor dün gece bir sancı girdi ağlayacaktım ya düşün 🥺🥺

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Valla gamzem hele gece asla durmuyor şuan görsen varsa cirit atıyor resmen hele milletin çocuğun totosu durmaz yerinde bunun kafası durmuyor sürekli kafasını ittiriyor sağa sola resmen canımı okuyor dün gece bir sancı girdi ağlayacaktım ya düşün 🥺🥺
Şaka maka gerçekten su bir gerçek ki bence çok uslu bir kız çocuğu olucak demedi deme
Bak misal Hümeyra karnımda iken iki dk durmazdi yerinde bak uzanirdim kumandayi karnıma koyardım Hümeyraanin tekmeleri ile kumanda resmen halay çekerdi karnımın üstünde doğduktan sonra gerçekten çok uslu idi beni hiç yormadi ama Adem öyle çok hareketli değildi ama şimdi görsen beni etrafında tavaf ettiriyor şımarıkligin üstüne yok gerçekten

AYŞENUR🦋

Yönetici
Mod
rank
Şaka maka gerçekten su bir gerçek ki bence çok uslu bir kız çocuğu olucak demedi deme
Bak misal Hümeyra karnımda iken iki dk durmazdi yerinde bak uzanirdim kumandayi karnıma koyardım Hümeyraanin tekmeleri ile kumanda resmen halay çekerdi karnımın üstünde doğduktan sonra gerçekten çok uslu idi beni hiç yormadi ama Adem öyle çok hareketli değildi ama şimdi görsen beni etrafında tavaf ettiriyor şımarıkligin üstüne yok gerçekten
Ya bilmiyorum Kayra da aşırı hareketli bir çocuktu ama Kayra asla bu kadar ağrı yapmadı . Yoksa abisi ile aynı hareketleri aşırı hiperaktif karnımda ama Kayra şuan o kadar yaramaz değil . Bilmiyorum canımı çok yakıyor sadece 🥺

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Ya bilmiyorum Kayra da aşırı hareketli bir çocuktu ama Kayra asla bu kadar ağrı yapmadı . Yoksa abisi ile aynı hareketleri aşırı hiperaktif karnımda ama Kayra şuan o kadar yaramaz değil . Bilmiyorum canımı çok yakıyor sadece 🥺
Hayırlısi ile sağlıklı bir doğum olur inşallah canım sabret az kaldı inşallah

Tüm sayfalar yüklendi.