Sorum var Haksizmiyim sizce

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde ebruakpinar0354 tarafından oluşturulan Haksizmiyim sizce başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 4,589 kez görüntülenmiş, 183 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Haksizmiyim sizce
Konbuyu başlatan ebruakpinar0354
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Çağnurrr20

ebruakpinar0354

Kayıtlı Üye
rank
Buraya kadar okuduklarimdan anladığım şu ki sen hala eşini seviyorsun dediğin şeyde bile onun sınırını bozum sinirlendirdim mi diye kendine sormussundur emin üzülmüşsundurde kim bilir yapma bence gelse seni alsa gidersin hemen okuduklarimdan anladıklarını söylüyorum yanlış anlama takmıyorum diyorsun ama takıyorsun ki ona yazıyorsun soruyorsun sana bir daha yazmam demende bile tmm yazma demiş adam biliyorki gelse seni alsa alabilir hemen istediği gibi davranıyor o da kaybetmekten korkmuyor sen ilk kendine değer ver saygı duy ve yazmaya tenezzül etmeyen bir insanı arayıp sorma kararlı ol hiç yazma seni seviyorum lafı doğru mu yalan mı en geç iki hafta sonra ortaya çıkar birde kaç yasindaydin
20 ye gircem abla Bir kaç ay sonra

Sümeyra🍀

Gökçem❣️ Gökperim❣️ Barış Hamzam❣️
rank
Aslinda anlasiyoruz ama sorun kendisinde arayıp sormanasi yada gelip gormemesi
Yani bence tek sorun gelip görmemesi filan değil yani gelip görse bile anlaşamazsiniz senin eşinle hangi kadın olsa anlaşamaz zaten adam bu dünyaya keyf için gelmiş dünya umrunda değil belli ki bencil bir insan kendinden başka kimseye değer kıymet vermiyor babalığı da hiç hak etmiyor kusura bakma da .. o çocuğa yazık valla 😒
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

20 ye gircem abla Bir kaç ay sonra
Eşinle tanıştıktan sonra mı evlendin görücü usulü mu yani önceden de böyle miydi sevgili olduysaniz

Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi: 2025-04-15
Gebeliğinizin 30. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık lahana büyüklüğünde.
Bebeğin etrafında yaklaşık 100 ml amniyotik sıvı var. Kendinizi biraz yorgun hisseder ve uyku sorunları yaşamaya başlarsınız. hormonların etkisi ile eklemlerde gevşeme ve ruhsal değişiklikler (anksiete ve depresyon) başlayabilir.
Bebeğinizin boyu yaklaşık 39 cm ağırlıgı 1400 gr :)
İmza alanınıza hesaplama eklemek için tıklayınız

Alyaa🌷🌷

Kayıtlı Üye
rank
Allahım kısa kısa cevap veren insanlardan nefret ederim resmen sana değer vermiyor 🤦🏻‍♀️
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Cidden o yazana kadar yazma iradeni koru lafının arkasında dur tükürdüğünü yalama derim . Bak bakalım yazacak mı yazıyorsa zaten tamamdır ama yazmıyorsa yol ver ciddi anlamda
Bencede ya bu adamdan ne baba olur ne koca yol ver gitsin😏😏🥴

Tüm sayfalar yüklendi.