Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İlk doğumum olcak o yüzden hem kavuşmak istiyorum biandan o günlerin geldiğini doğuma gittiğimi falan düşünüyorum nasıl doğurcam diyorum kendi kendime kuruyorum
Ben 3yıl hamile kalamadım canım en son ilişkiye girdikten sonra sperm akmasın diye belimin altına yastık koyup ayaklarımı duvara dayadım yarım saat 1saaat öyle kaldım 1 ay sonra hamile olduğumu öğrendim cuma doguma gidecem insallah rabbim seninde kucağını boş bırakmasın en kısa zamanda hayırlı haber alırsın
Kuru yemiş çok faydalı galiba bende aynı şekilde kuru yemişi bolca tükettiğim de 2.ayında hamile kaldım Kasım'da mı doğumunuz
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Genelde 14.günü yumurtlama olur derler ama 10.günden itibaren iki günde bir olmalı birde yediklerine çok dikkat et bu süre de folik asit çok önemli kullanmaya başlaman lazım en az 3 ay önce başlanmalı gebelik olana kadar. Bolca protein ve vitamin almaya gayret et yumurtalarının kalitesini artırır abur cubur hiç sürme ağzına
Erzurum daysan tabi farklıben de ankaradayım inan ki Ankara da çok sıcak bi memleket değil yani havalar bile daha bir haftadır falan ısındı ayaz donduruyor ama kar yağsa bu kadar soğuk olmaz diyoruz
Erzurum daysan tabi farklıben de ankaradayım inan ki Ankara da çok sıcak bi memleket değil yani havalar bile daha bir haftadır falan ısındı ayaz donduruyor ama kar yağsa bu kadar soğuk olmaz diyoruz
Cnm ben adet takvimi kullaniyodum orda yumurtlama zamanini felan hesapliyo hangi donem daha dogurgan hangi donem daha dusuk yumurta sayisi felan cok yardimci oluyo sende indir istersen