Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaşlar 2senedir evliyim çocuğum olmadi doktora gittim dedi yurtaligin yavaş çalışıyor dedi ilaç kullandım hiç etki etmedi bunun için ne yapmalıyım bana yardimci olurmusunuz
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Canm benm yengemde iki sene hamile kalmadı ebe bi kadının yanına gitti ona günde iki kere papatya çayı iç ve hergün ilişkiye gir dedi iki hafta önce ikinciyi kucağına aldı şükür bi zararı yok dene istersen
arkadaşlar 2senedir evliyim çocuğum olmadi doktora gittim dedi yurtaligin yavaş çalışıyor dedi ilaç kullandım hiç etki etmedi bunun için ne yapmalıyım bana yardimci olurmusunuz
Ben adet düzensizliğin için ergenlik dönemimde dogum kontrol hapı kullandım doktor tavsiyesiyle. Bana herkes gelişim cağında kullanınca kısırlık yapiyo dedi . Evlendikten sonra ilk ay korumadım ve hamile kalmadim. 2. Ay da ayni sekilde . Korktum doktora gittim bana da yumurtalıklarında tembellik var demişti . Bana sadece folik asit versi ve iliski sirasinda altina yastik koy iliskiden sonra 20 25 dakika sırt üstü yastığı almadan yat kalkma dedi ve 3. Ay hamile kaldım şimdi son 23 günümüz eczaneden folik asit al vitamin zaten ve dene rahimdenkaynaklı genelde rahim ağzı kısa olduğundan yumurtamız gitmiyor sperm dışarı çıkıyor o yüzden tutunamıyor dedi. Yastık ise yarıyor yumurtlama gününü takip et ve o hafta her gün düzenli özellikle en yuksek olduğu günde kaçırmadan ilişki olursa mutlaka olur