İstiyordum canım evlendikten 6 ay sonra oldu okadar korkmuştum ki olmucak diye gecelerce çok dua ettim çok ağladım 1 ayda resmen 5 test yapıyordum oldu mu acaba oldu mu diye sonra o ay hiç test yapmadım dedim dünya para verdim teste yapmicam artık dedim sonra adetim 2 gün geçti ama onceler de hep öyle olup adet olmuştum gene yapmadım hiç umudum yoktu çünkü sonra 10 gün geçti adetim ama adet olmadığım her gün de dua ediyordum inşallah adet olmam Allah'ım hamileyimdir diye sonra tekrar dayanamayıp evde test yaptım çift çizgi çıktı nasıl sevindim anlatamam ama içimde bı yerde de ya yanlışsa test diye çok korkuyordum direk acile gittim orda da pozitif çıkınca nasıl mutlu olmuştum ya Allah'ım isteyen herkese nasip etsin kimseyi evladı ile de evlatsizlik ile de sınamasın inşallah okadar güzel bı duyguymus ki annelik iyki anne oldum diyorum hep şükrediyorumİyi akşamlar dünyanın en güzel anneleri, biraz sohbet etmeye ne dersiniz
Hamile olduğunuzu ilk ne zmn ve nasıl öğrendiğiniz sürpriz mi oldu yoksa bekliyor muydunuz?
Önce ben başlayayım, diş ağrısı için gittim doktora tahlil yaptılar bana ilaç vermek için sonra hamile olduğumu öğrendim o ağrı içinde sürprizmi oldu sana diye sorsanız eğer bende size hem evet hem hayır diyebilirim sanırım