Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kızlar merhaba uzun zamandır giremiyodum nasılsınız iyi misiniz
Size sorum olucak ikilemde kaldım ben 2 ekimde adet oldum sonra 17 yada 18 de korunmasız ilişki yaşadım 24 de sabah kalktığımda lavobaya girdim peçeteye sildiğinde çok açık renkte pembe leke geldi bidaha da devamı gelmedi adetime gecikti acaba diyorum bi ihtimal Olablir mi böyle bişey başına gelen var mı
İdrar testi mi yaptın peki normalde idrar için adetren 7 gün geçince yapın diyorlar kan testi ise o zaman yoktur ama idrar yanılma olabilir canım istiypr isen rabbim nasip etsin ama bebeğin de küçükmüş hakkında hayırlısı olsun inşallah
İdrar testi mi yaptın peki normalde idrar için adetren 7 gün geçince yapın diyorlar kan testi ise o zaman yoktur ama idrar yanılma olabilir canım istiypr isen rabbim nasip etsin ama bebeğin de küçükmüş hakkında hayırlısı olsun inşallah
İdrar yaptım canım evet yanılma oluyo amin kuzum aslında ne yalan söyliyim istemiyorum kuzum ama Rabbimin gücüne gider o yüzden yanlış bişey derim diye korkuyorum 2 oğlum var biri 2 yaşını geçti diğeri 8 aylık korkuyorum bakamam diye
İdrar yaptım canım evet yanılma oluyo amin kuzum aslında ne yalan söyliyim istemiyorum kuzum ama Rabbimin gücüne gider o yüzden yanlış bişey derim diye korkuyorum 2 oğlum var biri 2 yaşını geçti diğeri 8 aylık korkuyorum bakamam diye
Amin kuzum amin 2. De güzel oluyo korkulacak bişey olmuyo kuzum 1 nasılsa oda güzel geçiyo benim öyle oldu Rabbim sağ salim hayırlı Bi şekilde kucağına almayı nasip etsin canım benim cinsiyet tam olarak belli mi kuzum