Merhaba arkadaşlar 15+4 haftalık hamileyim bugün doktorumun da izniyle diş çekimi yaptırdım ama diş doktoru hamile olduğumu anlamamış uyuşması için 3 kez iğne yaptı işlem sonu anladı bebeği emziyor değilde hamile olduğumu acaba fazla gelmiş olabilir mi korkuyorum bilgisi olan varsa yardımcı olur musunuz
Merhaba arkadaşlar 15+4 haftalık hamileyim bugün doktorumun da izniyle diş çekimi yaptırdım ama diş doktoru hamile olduğumu anlamamış uyuşması için 3 kez iğne yaptı işlem sonu anladı bebeği emziyor değilde hamile olduğumu acaba fazla gelmiş olabilir mi korkuyorum bilgisi olan varsa yardımcı olur musunuz
Diş doktoru nasil anlasin hamile oldugunuzu siz kendiniz söyleyecektiniz hamile oldugunuzu ben viyanada yasiyorum 2 cocugumdada Diş cektirmistim bir sorun olmaz inşallah ama Diş doktorunda Diş rötgeni kesinlikte bebege zarar veriyomus inşallah rötgen cektirmemissinnzdir
Diş doktoru nasil anlasin hamile oldugunuzu siz kendiniz söyleyecektiniz hamile oldugunuzu ben viyanada yasiyorum 2 cocugumdada Diş cektirmistim bir sorun olmaz inşallah ama Diş doktorunda Diş rötgeni kesinlikte bebege zarar veriyomus inşallah rötgen cektirmemissinnzdir
Müneccim demedim bende diş doktoru dedim başta hamile olduğumu söyledim kadın doğum doktorumun da izniyle gittim zaten baştan söylediğim halde işlem sonu emzirme konusundan bahsetti nasıl konuyu oraya getirdi anlamadım röntgen zaten çektirmedim biliyorum neyin ne olduğunu.. ne yazdığımı düzgün okumadan yorum yapmasaydınız keşke
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Belli dönemler arası işlem yapılabiliyor gebeliğin riskli değilse kadın doğum doktorunun da izni olursa çekim yapıyorlar ilk 3 ay tehlikeli bide 5 ile 6.5 aylar arası tehlikeliymiş onun harici çekim yapılabilir dedi her 2 doktorum da benim sıkıntım dra baştan söylediğim halde hamile olduğumu unutmuş olması 3 doz anestezi uygulaması umarım zararı olmaz bebeğime