Hamilelikte fazla uyuma denildi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde BİRGÜL gözde tarafından oluşturulan Hamilelikte fazla uyuma denildi başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,983 kez görüntülenmiş, 47 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Hamilelikte fazla uyuma denildi
Konbuyu başlatan BİRGÜL gözde
Başlangıç tarihi
Cevaplar 0
Görüntüleme 0
İlk mesaj tepki puanı 0
Son Mesaj Yazan BİRGÜL gözde

Linaninannesi

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar geçen görümce geldi tabi habersiz geldi bende gece uyumadigim için gunduz yarim saat uyuyorum oda ara sıra ama bana söylediği fazla uyuma fazla uyursa bebek anne karninda sarılık olurmuş ödem olurmuş ben düzenli olarak yürüyüş yapıyorum zaten benim gibi ara sıra uyuyan var mi
Okurken sinir krizi geçirdim.Ya ne cahil insanlar var bunlar ne zaman düzelecek yaa.Sen hamilesin senin işin yiyip içip uyumak dinlenmek.İster gece ister gündüz istersen 24 saat uyursun kim bunların kafasına böyle şeyler sokuyor nasıl inanıyorlar anlamıyorum.Sen uyu canım bol bol uyu hiç kimseyi de takma.Madem öyle mükemmel anneyse alsın kızına o baksın.Kabul etme rahatsızım de

Sıbelmamı

Kayıtlı Üye
rank
Okurken sinir krizi geçirdim.Ya ne cahil insanlar var bunlar ne zaman düzelecek yaa.Sen hamilesin senin işin yiyip içip uyumak dinlenmek.İster gece ister gündüz istersen 24 saat uyursun kim bunların kafasına böyle şeyler sokuyor nasıl inanıyorlar anlamıyorum.Sen uyu canım bol bol uyu hiç kimseyi de takma.Madem öyle mükemmel anneyse alsın kızına o baksın.Kabul etme rahatsızım de
Dün kaynanam Sabah haber etmeden geldi bende yorgundum banyodayduçım görsen nasıl çıktım hemen giyindim tam rezillik demiyor hamile bu kız karnım 21 +4 günlük

Masalll

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar geçen görümce geldi tabi habersiz geldi bende gece uyumadigim için gunduz yarim saat uyuyorum oda ara sıra ama bana söylediği fazla uyuma fazla uyursa bebek anne karninda sarılık olurmuş ödem olurmuş ben düzenli olarak yürüyüş yapıyorum zaten benim gibi ara sıra uyuyan var mi
Nedense benim kadın doğumcumda bol boş dinlen uyu dedi senin görümcen doçentmi

Valalhi helal olsun böyle herşeyi bildiğini sanıp saçmalayan insanlara hayran olmamak mümkün değil. Doktorlar yıllarca okuyor stajı uzmanlığı v.s derken ömürlerinin yarısı gidiyor yinede takıldıkları konuda diğer uzmanlardan yardım alıyorlar. Ama bu ELALEM diye adlandiracagım bu kimselerin hiçbir bilgisi uzmanlığı olmdan şıp diye yeri geldiğinde teşhis koymaları yeri geldiğinde her şeyi biliyorumculuk oynamaları gerçekten beni benden alıyor nasıl bir kafa yapıları var anlamıyorum.

Hadi kendi içinde cahilsin onu anladıkta bunu neden insanların gözüne sokuyorsun dememek için zor tutuyorum kendimi.

(Dayanağı söylediği lafın kaynağı neymiş acaba sorsaydınız keşke 😁)

Nur123

Kayıtlı Üye
rank
Vala bilmiyorum canım eski anne kendisi ama böyle söyledi eşim dedi geç uyumadı diye olsun fazla uyuma dedi mide bulantısı halsizlik başladı ayy bide 12 yaşındaki kızını bana bırakmaya gelmiş 1 hafta sınır oldum ben kendi kızıma zor bakiyorum
Nedense benim kadın doğumcumda bol boş dinlen uyu dedi senin görümcen doçentmi
Yaaaa 😅😅😅

Bana bugün her ay kontrol mü olurmuş boşver doğuma kadar gitme diyen oldu. Ve bunu söyleyen kişi aciliyetli hiçbir rahatsızlığı olmadığı halde Çarşamba günü doktora gidecekmiş neyin var diyorum amaaannn her zaman ki gibi bacakalrim ağrıyor diyor. 😁

Sıbelmamı

Kayıtlı Üye
rank
Bana bugün her ay kontrol mü olurmuş boşver doğuma kadar gitme diyen oldu. Ve bunu söyleyen kişi aciliyetli hiçbir rahatsızlığı olmadığı halde Çarşamba günü doktora gidecekmiş neyin var diyorum amaaannn her zaman ki gibi bacakalrim ağrıyor diyor. 😁
Banada diyorlar her zaman doktor olmaz bi sıkıntın yok doguma kadar gitme birkereden sezeryana git diyorlar 😂😂

Fadimana

Kayıtlı Üye
rank
Ne saçma bende gece uyumuyorum sabah öğlen ne zaman vakit bulursam uyuyorum bakma sen ona hatta gündüz bir saat uyumak hamileler için faydalı diye bir yazı bile okumuştum

Tüm sayfalar yüklendi.

Bu alana bir cevap yazın...

Son mesajlar