Hamilelikte fazla uyuma denildi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde BİRGÜL gözde tarafından oluşturulan Hamilelikte fazla uyuma denildi başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,939 kez görüntülenmiş, 47 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Hamilelikte fazla uyuma denildi
Konbuyu başlatan BİRGÜL gözde
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan BİRGÜL gözde

Rümeysa Rümeysa

Kayıtlı Üye
rank
Başındaki kocasına sözü geçiyordur kocasıda ailesi ne karısı hakkında konusturmuyorsa o kadin simarir zaten
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Bi yemek yapiyim desen yorgunluktan ölüyorum ayaklarim zonkluyor resmen bunlar eskisi gibi sanıyor hamileliği canım şimdiki hamileleri bilmiyorlar karnı burnumdayken bahçeye çabaya gidiyordum diyorlar ne yapalım bizde mi gidelim hiç bisey eskisi gibi değil habersiz geldikleri yetmiyor bide laf ediyor
Aynen kesinlikle eskisi gibi sanıyorlar hormonlu besleniyoruz malesef hastalıkta çoğalıyor. Benim kaynanamda hergun işini yapmadığım için bana dün laf soktu kimse beni satın almadı ki ben hergun herkesin işini yapmak zorunda olayım 😂

BİRGÜL gözde

Kayıtlı Üye
rank
Aynen kesinlikle eskisi gibi sanıyorlar hormonlu besleniyoruz malesef hastalıkta çoğalıyor. Benim kaynanamda hergun işini yapmadığım için bana dün laf soktu kimse beni satın almadı ki ben hergun herkesin işini yapmak zorunda olayım 😂
Böyle anlayissiz insanlardan nefret ediyorum ya bu kadın hamile yatacak mi kalkacak mi belki uykusuz biz kendi işimizi zor yapıyoruz canım enerjimi var bi makina tutmak bile yoruyor beni hamile olmadan önce oteldeydim 25 oda temizliyorduk şimdi su almaya üşeniyor insan herşey eskisi gibi değil

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar