Hamilelikte fazla uyuma denildi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde BİRGÜL gözde tarafından oluşturulan Hamilelikte fazla uyuma denildi başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,939 kez görüntülenmiş, 47 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Hamilelikte fazla uyuma denildi
Konbuyu başlatan BİRGÜL gözde
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan BİRGÜL gözde

Bla bla bla

Kayıtlı Üye
rank
Okurken bende çok qüldüm 😅 benim qorümcem yokta ilk qebeliqimde bende çok uyurdum kaynanam oqken 11 12de kalkardi bende o saatte kalkardm ilkindi wakti tekrar yatardi coqu qün bende yatardım, meqrem zoruna qidermis bana insaAllah öyle bi cocuqn olurki uykuya hasret kalırsın diyodu qece qündz uyku nedr bilmezsin diyodu yawrum bi doqdu annesi qurban olsun taş qibi 12 15 saat deliksz uyurdu qece sabaha kadar, artı qun içinde taki 3 yaşına kadar. 🤗🤭🥰 kıskanıp hasetliklerinden öyle diyolar hiç takılma tatlış anne 😇😃

BİRGÜL gözde

Kayıtlı Üye
rank
Okurken bende çok qüldüm 😅 benim qorümcem yokta ilk qebeliqimde bende çok uyurdum kaynanam oqken 11 12de kalkardi bende o saatte kalkardm ilkindi wakti tekrar yatardi coqu qün bende yatardım, meqrem zoruna qidermis bana insaAllah öyle bi cocuqn olurki uykuya hasret kalırsın diyodu qece qündz uyku nedr bilmezsin diyodu yawrum bi doqdu annesi qurban olsun taş qibi 12 15 saat deliksz uyurdu qece sabaha kadar, artı qun içinde taki 3 yaşına kadar. 🤗🤭🥰 kıskanıp hasetliklerinden öyle diyolar hiç takılma tatlış anne 😇😃
Bu insanlari anlamaiyorum ben kizim var 7 yasinda birdaha olsun dediler esimin tarafi benim tarafim ben kariyer yapacam çalış cam dedim işten çıktım hamile kaldım şimdide karnıma bakıyor sanki çok büyükte oooo büyümüş diyor aylardır görmüyorsun ne olacak sanki ayyy bide kilo almışsın demelrine sınır oluyor ya hamile kadın zaten kilo alacak
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Nerden bulurlar böyle şeyleri yarabbi 😅 bebek zaten anne karnında çoğunlukla uyuyor bizim uyumamız mı sarılık yapacakmış inanma canım böyle şeylere bol bol dinlen uyu derler hatta doğumdan sonra fırsat kalmıyor çünkü 😅ben valla 17 haftaya girecem g0n içinde uyurum oğlum gelir akşam yemek faslı biter onu uyutur tekrar uyurum 😅😅
Anlamıyor işte canım benim nette dra sordum hamilelikte uyuma diye vücut kendini dinlendiriyor doğuma hazırlıyor bi kendimiz için bi bebek için nefes nefese kalıyoz enerjimiz yok uykumuz geliyor diyor biraz eski kafalı konuşmuş görümce k.bakmasin oda

Ipekdilan123

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar geçen görümce geldi tabi habersiz geldi bende gece uyumadigim için gunduz yarim saat uyuyorum oda ara sıra ama bana söylediği fazla uyuma fazla uyursa bebek anne karninda sarılık olurmuş ödem olurmuş ben düzenli olarak yürüyüş yapıyorum zaten benim gibi ara sıra uyuyan var mi
Ilk zamanlar hem gece erken hem gündüz uyuyordum sonrasında gece geç saatlerde uyudum gündüz uyumadım simdi ise son aydayım ne zaman uykum gelirse uyuyorum ve gunduz yarim saatte olsa uyuyorum ve hamilelikte daha cok uyuma isteği oluyor bence oyle bsey yok saralık vs.🤗

Ravza

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar geçen görümce geldi tabi habersiz geldi bende gece uyumadigim için gunduz yarim saat uyuyorum oda ara sıra ama bana söylediği fazla uyuma fazla uyursa bebek anne karninda sarılık olurmuş ödem olurmuş ben düzenli olarak yürüyüş yapıyorum zaten benim gibi ara sıra uyuyan var mi
İlk defa duydum her fırsatta uyuyorm çocuk olunca zaten uyuyamayacagz

Emine zeynep

Kayıtlı Üye
rank
Valla beyin yerine ne taşıyor bazıları gerçekten merak ediyorum keyfimin istedigin e uyur uyanırım kaç saat uyuyup kaç defa nefes alcaz onuda söylesinler bide çok uzmansa dogumu da kendileri yaptırsınlar canım dogururkende gitmeyelim sonuçta hastanede neymiş kim uydurmuş bunları dogum gelince Bi tarla falan bulup doguralım biz

BİRGÜL gözde

Kayıtlı Üye
rank
Valla beyin yerine ne taşıyor bazıları gerçekten merak ediyorum keyfimin istedigin e uyur uyanırım kaç saat uyuyup kaç defa nefes alcaz onuda söylesinler bide çok uzmansa dogumu da kendileri yaptırsınlar canım dogururkende gitmeyelim sonuçta hastanede neymiş kim uydurmuş bunları dogum gelince Bi tarla falan bulup doguralım biz
Böyle düşünenler geri kafalı eski düşünüyorlar ama şimdiki vücutlar eskisi gibi değil herşey hormonlu zamanında ebeye giderlermiş tm annemizde bizi öyle doğurdu ama bırakmıyorlar böyle düşünmeyi

Emine zeynep

Kayıtlı Üye
rank
Böyle düşünenler geri kafalı eski düşünüyorlar ama şimdiki vücutlar eskisi gibi değil herşey hormonlu zamanında ebeye giderlermiş tm annemizde bizi öyle doğurdu ama bırakmıyorlar böyle düşünmeyi
Dogru ama otuz kırk yıl geçmiş artık yaşam alanlarını eşyalarını neden degiştirip en iyi en modern eşyaları alıyorlar ozaman eskiden böyleydi deyip aynı şekilde yaşayan varmı konu sadece buraya gelince eskiye bakıyorlar öve öve bitiremedikleri eskiden dünya kadar ölü dogum varmış bunlardan bahseden yok hiç

Merve_berkk

Kayıtlı Üye
rank
Aman halt etmiş canım kim demişse. Gebelikte uyku halsizlik normal zaten görümcen kendi uyumasın boşver sen takma. Ben mümkün olsa oturduğum yerde uyuyacağım 😂

Banada diyorlar her zaman doktor olmaz bi sıkıntın yok doguma kadar gitme birkereden sezeryana git diyorlar 😂😂
Bende sen niye gidiyorsun sürekli ağrıyorsa belli ki faydası yok olsaydı önceki gittiğinde faydasını görürdün ağrın geçerdi otur işte oturduğun yerde dedim 😁
Gün intikam günü 😃 öyle olmaz böyle olur

İnsan profesörü olmuş herkes 😂

Vallahi bazen diyorum ki evde olup 1 saat uyumak için neler vermezdim öyle tatlı tatlı bastırıyor ki özellikle akşam üstü. Fırsatı olan missss gibi uyusun hatta 1er saatte benim için uyuyun uyku büyük bir nimet. Bebişler doğduktan sonra nelerle karşılaşacağımızı bilemiyoruz sonuçta 😍

Sıbelmamı

Kayıtlı Üye
rank
Bende sen niye gidiyorsun sürekli ağrıyorsa belli ki faydası yok olsaydı önceki gittiğinde faydasını görürdün ağrın geçerdi otur işte oturduğun yerde dedim 😁
Gün intikam günü 😃 öyle olmaz böyle olur

İnsan profesörü olmuş herkes 😂

Vallahi bazen diyorum ki evde olup 1 saat uyumak için neler vermezdim öyle tatlı tatlı bastırıyor ki özellikle akşam üstü. Fırsatı olan missss gibi uyusun hatta 1er saatte benim için uyuyun uyku büyük bir nimet. Bebişler doğduktan sonra nelerle karşılaşacağımızı bilemiyoruz sonuçta 😍
Hafta sonu ful yatıyorum herifim evde oluyor 😂😂

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar