Hayırlı olsun canım Allah'tan gelmiş gücünü kuvvetini de verir şüphesiz7aylık kızım var ve ben hamileyim
Gözünüz aydın canım. Rabbim dayanma güvü verir meral etme olan olmuş artık bundan sonrası için minik sağlıkşı olsum diye dua etmek rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin7aylık kızım var ve ben hamileyim
Hayırlı olsun canım sağ sağlım al kucana inşallah bebişini canim7aylık kızım var ve ben hamileyim
7aylık kızım var ve ben hamileyim
Hayırlı olsun canım rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah7aylık kızım var ve ben hamileyim
Tebrik ederim hayırlısıyla kucağına alirsin7aylık kızım var ve ben hamileyim
Kuzum ne yapıyorsun nasılsın bebiş uyumuyor muHayırlı olsun canım sağ sağlım al kucana inşallah bebişini canim
Iyim Şükür uykusuzumnuyumuyor gündüzleri uyuyor geceleri uyanık umarım yakında düzene girer her çocuk farklı işte diğer oğlum uyuyordu bu uyumuyor hamileyken de geceleri çok oynardı ve hep kucak istiyor heppKuzum ne yapıyorsun nasılsın bebiş uyumuyor mu
Kıyamam kuzum az sabret kısa süre içinde herşey düzene girecek yavaş yavaş Allah'ın izniyleIyim Şükür uykusuzumnuyumuyor gündüzleri uyuyor geceleri uyanık umarım yakında düzene girer her çocuk farklı işte diğer oğlum uyuyordu bu uyumuyor hamileyken de geceleri çok oynardı ve hep kucak istiyor hepp