Hangi yiyecekler cinsiyeti belirler?

• Konbuyu başlatan Deryafurki
  • Toplam 33 yorum
  • Başlangıç tarihi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Deryafurki tarafından oluşturulan Hangi yiyecekler cinsiyeti belirler? başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 4,406 kez görüntülenmiş, 33 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Hangi yiyecekler cinsiyeti belirler?
Konbuyu başlatan Deryafurki
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Husnıyeeee

İrmakk

Kayıtlı Üye
rank
Bende öyleyim valla ama hala cinsiyeti öğrenemedik 15+6 günlügüz haftaya kontrol var bakalım ne dicek doktor. Canım o kadar çok limon turşu nar ekşisi çekiyordu ki anlatamam gecenin bir yarısı eşimi limonlu dondurma getir bana diye bakkala yollamıştım bir tane bile çikolata yiyemiyorum bakalım benim meleğimin cinsiyeti ne 🥰
Kiz canim seninki ben normalde tatliyi cok sewerdim asla eksi yemezdim hamile kalinca tursu nar eksi jelibon visne suyu yani hep eksi istedi canim sonuc kizim olacak Allah nasip ederse 🙏😅

Bla bla bla

Kayıtlı Üye
rank
Oqlumda turşu çok yemiştim. Kızma doqum yaptım 20 qun oldu qebe olduqumu bilmeden doldurma beyaz peynir aserdim sonra qebe olduqumu oqrendiqimde siz qibi arastrmaya koyuldum 😅 dondrma peynir asermek kız cocuklarnda olurmuş. We birde sol qöqüs saqdan büyük olurms 😊 benim oyleydi

2 prenses1prens annesi

Kayıtlı Üye
rank
Canım benim İlk iki Hamileliğimde tatlı çikolataya düşkünlüğüm çoktu ama kız oldular şimdi de acı biber turşusu eski ye düşkünüm şimdide oğluşum olacak Allahım nasip ederse sağ salim kavusurak yavrumuz a ☺️ tabi önce sağlıklı olması

Özlem tam

Kayıtlı Üye
rank
Bende öyleyim valla ama hala cinsiyeti öğrenemedik 15+6 günlügüz haftaya kontrol var bakalım ne dicek doktor. Canım o kadar çok limon turşu nar ekşisi çekiyordu ki anlatamam gecenin bir yarısı eşimi limonlu dondurma getir bana diye bakkala yollamıştım bir tane bile çikolata yiyemiyorum bakalım benim meleğimin cinsiyeti ne 🥰
Bende ekşi cook yedim iki oğlumda da tatlı çekmiyordu canim ama bunda da tatlı ekşi yiyiyorum aksine gene oğlan dedi cook farklıydı bu hamileliğim oysaki

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Kiz canim seninki ben normalde tatliyi cok sewerdim asla eksi yemezdim hamile kalinca tursu nar eksi jelibon visne suyu yani hep eksi istedi canim sonuc kizim olacak Allah nasip ederse 🙏😅
Hayırlısı canım bizimde gönlümüzden geçen minik bir prenses ama sağlıklı olsun da erkek kız farketmez 🥰
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Bende ekşi cook yedim iki oğlumda da tatlı çekmiyordu canim ama bunda da tatlı ekşi yiyiyorum aksine gene oğlan dedi cook farklıydı bu hamileliğim oysaki
İşte yemekle alakalı değil ama eskiden kalma bilgiler insanlar ye eksiyi doğur ayseyi ye tatlıyı doğur hakkıyı diye bir laf uydurmuş hayırlısı bakalım her şey Allah'tan

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Oqlumda turşu çok yemiştim. Kızma doqum yaptım 20 qun oldu qebe olduqumu bilmeden doldurma beyaz peynir aserdim sonra qebe olduqumu oqrendiqimde siz qibi arastrmaya koyuldum 😅 dondrma peynir asermek kız cocuklarnda olurmuş. We birde sol qöqüs saqdan büyük olurms 😊 benim oyleydi
Benimde sol göğüsum sağdan büyük acaba neden diye çok merak ettim bunu cinsiyete alakalı mı ki gerçekten

Tüm sayfalar yüklendi.