Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bende öyleyim valla ama hala cinsiyeti öğrenemedik 15+6 günlügüz haftaya kontrol var bakalım ne dicek doktor. Canım o kadar çok limon turşu nar ekşisi çekiyordu ki anlatamam gecenin bir yarısı eşimi limonlu dondurma getir bana diye bakkala yollamıştım bir tane bile çikolata yiyemiyorum bakalım benim meleğimin cinsiyeti ne
Oqlumda turşu çok yemiştim. Kızma doqum yaptım 20 qun oldu qebe olduqumu bilmeden doldurma beyaz peynir aserdim sonra qebe olduqumu oqrendiqimde siz qibi arastrmaya koyuldum dondrma peynir asermek kız cocuklarnda olurmuş. We birde sol qöqüs saqdan büyük olurms benim oyleydi
İlk gebeligimde turşu suyu o kadar çok ictimki herkes kesin kız diyordu daha sonra canım etli yemekler çekti hep tatlı da yerdim ekside oğlum oldu ikinciye hamileyim ne Zaman tatlı yesem geri çıkarıyorum canım hiç birşey çekmiyor bulantılar yüzünden tuzlu şeyler yiyorum daha çok 19 haftalık oldu hala bulanıyor midem cinsiyetini hala net bilmiyorum bir hafta sonra kesinleşecek bende inşallah kizdir diyorum etrafımda ki herkes miden çok bulanıyor sa kızdır diyo artık kız istediğimdenmi midem bulanıyor yoksa gerçekten mi bilmiyorum
İlk gebeligimde turşu suyu o kadar çok ictimki herkes kesin kız diyordu daha sonra canım etli yemekler çekti hep tatlı da yerdim ekside oğlum oldu ikinciye hamileyim ne Zaman tatlı yesem geri çıkarıyorum canım hiç birşey çekmiyor bulantılar yüzünden tuzlu şeyler yiyorum daha çok 19 haftalık oldu hala bulanıyor midem cinsiyetini hala net bilmiyorum bir hafta sonra kesinleşecek bende inşallah kizdir diyorum etrafımda ki herkes miden çok bulanıyor sa kızdır diyo artık kız istediğimdenmi midem bulanıyor yoksa gerçekten mi bilmiyorum