Umarim bunu burda sormak yasak degildir ,simdi biz evimizi tasimistik hatirlayan vardir,esim her hafta sonu babasigile gidiyo kaynanamgil,esimi dolduruyolar kaynatam zaten yillardir beni esime kotuluyo onlar yuzunden 7 senedir bir turlu birbirimize isinamiyorz, her kavmamiz onlar yuzunden cikiyo ,esime soruyom seni dolduruyolar inkar ediyo ama ,bazen agzindan kaciriyo ,hic kacirmasada ben gozlerine baktimmi anliyom esimi doldurduklarini,ne solediklerini ne yaptiklarini bilmrm lazim ona gore bi onlem almam lazim o yuzden esimin teline ortami dinleme yada ailesiyle konustugu zaman ona farkettirmeden kendi telefonumdan dinleyebilecegim bi program var mi aca ,ucretsiz olarak bı bilginiz varmi ,netten baktim ucretli uygulamalar ,bole play storeden indircegim esimin farkedemeyecegi bi uygulama istiyorm malum teknoloji cok gelisti mutlaka vardir ,lutfen cok ihtiyacim var arkamdan ne isler ceviriyolar ogrenmem lazim ona gore dikkat etmem lazim ...
oglum buyuyor artik tartisgimizda anlaiyor ve mutsuz olmaya basliyor aile huzursuzlugun onu etkilemesini istemiyorum bi seyler yapmam lazim