Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sorum varHanımlar resimli atıyorum ona göre bakın 🙏🏻
Canım spiral den ben çok korkuyorum ya acılıdır diye prezervatifte bilmiyorum ayıptır söylemesi zaten ayda yılda bir yaptığımız için eşim gerek duymadı heralde
bende cok korkardim sprelden ama gercekten korkulacak bişey yok ben cok korkuyodum diye arkadaşimla beraber gitmiştim korkuyom korkuyom diyodum ama hic korkulacak bişey yok diyip beni sakinleştiriyodu gercektende korktugum gibi olmadi yani bidaha hamile kalip dogurmaktansa sprely daha kalay geldi ve yaptim eşim önce kizdi neden yaptin falan diye ama sonradan rahatligina alişinca iyikide yapmişsin dedi
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Canım spiral den ben çok korkuyorum ya acılıdır diye prezervatifte bilmiyorum ayıptır söylemesi zaten ayda yılda bir yaptığımız için eşim gerek duymadı heralde
bende cok korkardim sprelden ama gercekten korkulacak bişey yok ben cok korkuyodum diye arkadaşimla beraber gitmiştim korkuyom korkuyom diyodum ama hic korkulacak bişey yok diyip beni sakinleştiriyodu gercektende korktugum gibi olmadi yani bidaha hamile kalip dogurmaktansa sprely daha kalay geldi ve yaptim eşim önce kizdi neden yaptin falan diye ama sonradan rahatligina alişinca iyikide yapmişsin dedi
bide prezervatif icinde şunu soylemek istiyorum bağzi saglik ocaklarinda ücretsiz alinabiliyo hemşireye söyle o verir sana
bide prezervatif icinde şunu soylemek istiyorum bağzi saglik ocaklarinda ücretsiz alinabiliyo hemşireye söyle o verir sana
Sağlık ocağı prezervatifleri delik çıkıyor güvenilir değil
Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi:
2025-07-30
Gebeliğinizin 20. Haftasındasınız.
Bebeğimiz yaklaşık muz büyüklüğünde.
Bebeğimiz yutmaya ve sindirim sistemi mekonyum üretmeye başlar. Gebeliğin yarısı bitti. uterus göbek hizasına geldi. demir ve diğer minerallere daha çok
ihtiyacınız var. Bebeğinizin boyu yaklaşık 25 cm ağırlıgı 320 gr
(bu haftaya kadar bebek boyu baş popo arası ölçülür. bu haftadan sonra baş topuk arası
ölçülür.)
Bende sizinle aynı düşüncedeyim canım.bizde korunduk ama hamile kaldım ondan da çok emin olamiyo insan ya
Hamilelik olduysa da sağlık olsunhayırlı olsin diyelim o zaman
Canım eşin nerde ki ayda yılda bi demişsin ya
Bende sizinle aynı düşüncedeyim canım.bizde korunduk ama hamile kaldım ondan da çok emin olamiyo insan ya
Hamilelik olduysa da sağlık olsunhayırlı olsin diyelim o zaman
Canım eşin nerde ki ayda yılda bi demişsin ya
Valla benim oğlum da çok yaramaz bende hamileyim hâliyle bütün gün koşturuyor peşinden ama yinede öyle ayda yılda bi olmiyo bu işler erkek milleti ne kadar yorgun olsada o işi aksatmaz asla