Hanımlar size sorum var

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Bebegim ile ilgili Sorum Var kategorisinde Rukiye27 tarafından oluşturulan Hanımlar size sorum var başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 661 kez görüntülenmiş, 15 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Bebegim ile ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Hanımlar size sorum var
Konbuyu başlatan Rukiye27
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Rukiye27

廾azalᏝ

Kayıtlı Üye
rank
Esra ezmeci yi tanıyan varmı onun ürünlerinden kiatplarin da n okuyan var mı varsa bilgi verebilir mi bende bugün Nikola yağını aldım ilk kullanımım olacak bilgisi olan var mı acaba
Whatsappta reklam-etkileşim grupları varmış para karşılığı öğrencilere sahte yorum yazdırıyormuş, bir ara her yerde vardı kanıtlarıyla paylaşmışlardı.Şikayetvar.com’da da şikayetler var bazı ürünlerinin alerji yaptığına dair
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Bir ara skandal falan diye her yerde vardı da bunu bulabildim programı da kurguymuş 😅
IMG_3970.jpeg

Son düzenleme:

Rukiye27

Kayıtlı Üye
rank
Whatsappta reklam-etkileşim grupları varmış para karşılığı öğrencilere sahte yorum yazdırıyormuş, bir ara her yerde vardı kanıtlarıyla paylaşmışlardı.Şikayetvar.com’da da şikayetler var bazı ürünlerinin alerji yaptığına dair
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Bir ara skandal falan diye her yerde vardı da bunu bulabildim programı da kurguymuş 😅Ekli dosyayı görüntüle 4254
Aman ilk defa sizde duydum ilginç 🤷yani kadın TV programı na da çıkıyordu gerçi kime güven kaldı ki

廾azalᏝ

Kayıtlı Üye
rank
Aman ilk defa sizde duydum ilginç 🤷yani kadın TV programı na da çıkıyordu gerçi kime güven kaldı ki
Esra Erol’un evlilik programındaki kadınlarla adamlar f.huş operasyonunda gözaltına alınmıştı çetecilikten tutuklanmıştı.

Birkan'ın talibi gelin adayı da eskrt çıktı!​

Adana merkezli 14 ilde internet üzerinden site kurup 700 kadına fuhuş yaptırdıkları iddiasıyla gözaltına alınan 20 zanlı arasında bulunan evlendirme programındaki damat adayı Birkan K.'ye talip olan bir kadının da eskrt olduğu ortaya çıktı. Adliyeye sevk edilen 16 zanlıdan 3'ü tutuklandı, aralarında izdivaç programına damat adayı olarak katıldıktan sonra ünlenen Birkan K'n...

Tv falan hikaye yani Reyting için bu insanları evlilik gibi kutsal bir şeye bile alet etmişlikleri var.Her şeyi yapıyorlar yalan yanlış, ben 15 senedir tv falan izlemem.Eskiden internet o yönden iyiydi ama artık yalan yorumlar, her şampuanı 2 gün arayla çok beğenen influencerlar yüzünden ona da güvenmiyorum.Çöpe gideceğini düşünerek kendim alıp deniyorum iyi çıkarsa bahtıma 🤷🏻‍♀️🙃

Rukiye27

Kayıtlı Üye
rank
Esra Erol’un evlilik programındaki kadınlarla adamlar f.huş operasyonunda gözaltına alınmıştı çetecilikten tutuklanmıştı.

Birkan'ın talibi gelin adayı da eskrt çıktı!​

Adana merkezli 14 ilde internet üzerinden site kurup 700 kadına fuhuş yaptırdıkları iddiasıyla gözaltına alınan 20 zanlı arasında bulunan evlendirme programındaki damat adayı Birkan K.'ye talip olan bir kadının da eskrt olduğu ortaya çıktı. Adliyeye sevk edilen 16 zanlıdan 3'ü tutuklandı, aralarında izdivaç programına damat adayı olarak katıldıktan sonra ünlenen Birkan K'n...

Tv falan hikaye yani Reyting için bu insanları evlilik gibi kutsal bir şeye bile alet etmişlikleri var.Her şeyi yapıyorlar yalan yanlış, ben 15 senedir tv falan izlemem.Eskiden internet o yönden iyiydi ama artık yalan yorumlar, her şampuanı 2 gün arayla çok beğenen influencerlar yüzünden ona da güvenmiyorum.Çöpe gideceğini düşünerek kendim alıp deniyorum iyi çıkarsa bahtıma 🤷🏻‍♀️🙃
Aman gerçi onlarda parayı böyle kazanıyorlar bizim evde genelde çizgi flim açık oluyor birde müzik ilahi Kur'an gibi şeyler açık oluyor en doğrusunu sen yapıyorsun cnm 🤗😊

廾azalᏝ

Kayıtlı Üye
rank
Aman gerçi onlarda parayı böyle kazanıyorlar bizim evde genelde çizgi flim açık oluyor birde müzik ilahi Kur'an gibi şeyler açık oluyor en doğrusunu sen yapıyorsun cnm 🤗😊
Yine de alerji için falan azar azar kullan bence yağı da, önce elinin bir yerine sür falan bak kabarıyor mu, kaşınıyor mu? Temkinli olmakta fayda var 😊

Tüm sayfalar yüklendi.