Sorum var Hanımlar🥺

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Mirac'ın Annesi🤱💞 tarafından oluşturulan Hanımlar🥺 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 762 kez görüntülenmiş, 19 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Hanımlar🥺
Konbuyu başlatan Mirac'ın Annesi🤱💞
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Ozlem003

tatlı telaşım kızım

Kayıtlı Üye
rank
Gitdin mi hastaneye bugün gidicektin galiba canım? Soyledim mi böyle böyle oldu diye
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Söyledin mi yazacaktım pardon
Arkadaşa geçmiş olsun da ne rahat insanlar var ben karın ağrısıyla gitmiştim bebeğime bir sey mi oldu diye ağlaya ağlaya doktora anlatmıştım derdimi

Ozlem003

Kayıtlı Üye
rank
Ben dün acile gittim doktor kesenin çok küçük olduğunu söyledi içerde kanama yok dedi kan testinden sonra boş gebelikte olabilir dedi ilaç verdi bitane eve geldim yemek yedim ilacı içtim yattım gece kalktiğimda bi islaklik hissetim banyoya gittim baktım bi parça düşmüştü ama ağrım yok kanamamda çok az ondan hasyaneye gitmedim yani düşük yaptım kizlar 😔
İNşallah Allah bir daha yaşatır evlat Sevinç’ini sen acile git cnm içinde parça falan kalır riske atma

Mirac'ın Annesi🤱💞

Kayıtlı Üye
rank
Arkadaşa geçmiş olsun da ne rahat insanlar var ben karın ağrısıyla gitmiştim bebeğime bir sey mi oldu diye ağlaya ağlaya doktora anlatmıştım derdimi
2 haftadır mahvolmuşum kimse kimsenin derdini bilemez bilmeyerek konuşmayalım lütfen benim derdim bana yeter😔

Gitdin mi hastaneye bugün gidicektin galiba canım? Soyledim mi böyle böyle oldu diye

Söyledin mi yazacaktım pardon
Gittim bugün muane etti bisey yapmadı kan aldi gönderdi kam değeri düşüyormuş

İNşallah Allah bir daha yaşatır evlat Sevinç’ini sen acile git cnm içinde parça falan kalır riske atma
Sağol cnm gittim bisey yoktu temizdi

Ozlem003

Kayıtlı Üye
rank
2 haftadır mahvolmuşum kimse kimsenin derdini bilemez bilmeyerek konuşmayalım lütfen benim derdim bana yeter😔

Gittim bugün muane etti bisey yapmadı kan aldi gönderdi kam değeri düşüyormuş

Sağol cnm gittim bisey yoktu temizdi
Şükür buna da nasibi bu kadarmış üzülme rabbim tekrar nasip etsin inşallah canım

❤ 3 çocuklu 1 Anne ⚘

Kayıtlı Üye
rank
Ben dün acile gittim doktor kesenin çok küçük olduğunu söyledi içerde kanama yok dedi kan testinden sonra boş gebelikte olabilir dedi ilaç verdi bitane eve geldim yemek yedim ilacı içtim yattım gece kalktiğimda bi islaklik hissetim banyoya gittim baktım bi parça düşmüştü ama ağrım yok kanamamda çok az ondan hasyaneye gitmedim yani düşük yaptım kizlar 😔
Yinede dr gormelu canım içeride birşey kalmış mi diye tedbirli olmakta fayda var

Özlemözkn08

Kayıtlı Üye
rank
İnşallah cnm üzülmemek elde değil ne gelirse allahtan bunada şükür
Kimyasal gblk olablr

Pardon eger kese vardiysa kimyasal olmz sagliksz gebelkms uzlme cnm bnde 3 tane kybettm biri ikiz ogullarm 4 aylkti biri 9 hftydi smdi oglumu uyutyorum rabbme sukurler olsun rabbm tekrar nasp eder insllh

Mirac'ın Annesi🤱💞

Kayıtlı Üye
rank
Kimyasal gblk olablr

Pardon eger kese vardiysa kimyasal olmz sagliksz gebelkms uzlme cnm bnde 3 tane kybettm biri ikiz ogullarm 4 aylkti biri 9 hftydi smdi oglumu uyutyorum rabbme sukurler olsun rabbm tekrar nasp eder insllh
Cnm boş gebelik denildi 😔

Yinede dr gormelu canım içeride birşey kalmış mi diye tedbirli olmakta fayda var
Gittim cnm bisey yok dedi temiz dedi 3 gün sonra yine gidicem

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar