Hem soru hem tesekur 😰❤️

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Evlatlarim ❤️❤️ tarafından oluşturulan Hem soru hem tesekur 😰❤️ başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,127 kez görüntülenmiş, 21 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Hem soru hem tesekur 😰❤️
Konbuyu başlatan Evlatlarim ❤️❤️
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Beren’in Annesi 🧚♀️

Evlatlarim ❤️❤️

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar tesekur ederim ama ben hiç mama kullanmadım oğlum da hep emzirdim.
Çoğunuz mama yazmışsınız çantaya koymam için fakat hangi mamayi kullanıyorsunuz ona göre alıp koyayım ❤️❤️❤️❤️

Bir de kızlar şimdi benim bebeğim yarık dudak ve yarık damak ile dogucak inşallah tam tersi çıkar ama doktorlar öyle diyor ememez dedi doktor sütüm kesilir diye de çok korkuyorum
Açıkçası yani bu tip doğan çocuklar hemen amelyat ediliyormu yada. Nasıl besleniyorlar amelayat olana kadar yani bilen biri varsa gercekden yazarsa sevinirim çünkü. Doğum yaklaştıkça aklımda o kadar soru kaliyorki korkuyorum. 😰😰😰😰😰😰

Özlem tam

Kayıtlı Üye
rank
Çoğunuz mama yazmışsınız çantaya koymam için fakat hangi mamayi kullanıyorsunuz ona göre alıp koyayım ❤️❤️❤️❤️

Bir de kızlar şimdi benim bebeğim yarık dudak ve yarık damak ile dogucak inşallah tam tersi çıkar ama doktorlar öyle diyor ememez dedi doktor sütüm kesilir diye de çok korkuyorum
Açıkçası yani bu tip doğan çocuklar hemen amelyat ediliyormu yada. Nasıl besleniyorlar amelayat olana kadar yani bilen biri varsa gercekden yazarsa sevinirim çünkü. Doğum yaklaştıkça aklımda o kadar soru kaliyorki korkuyorum. 😰😰😰😰😰😰
Korkma cnm niye korkuyorsun ne olursa olsun o senin evlâdım olacak bunu düşün sana yeter neler oluyor hayatta bebeğinin tedavisi var şükür doğaç doğmaz olacak ne güzel benim bi tanıdığım da öyleydi o zaman devlet onu ameliyat etmişti şimdi evli öyle iyi olsun mama yesin

Evlatlarim ❤️❤️

Kayıtlı Üye
rank
Korkma cnm niye korkuyorsun ne olursa olsun o senin evlâdım olacak bunu düşün sana yeter neler oluyor hayatta bebeğinin tedavisi var şükür doğaç doğmaz olacak ne güzel benim bi tanıdığım da öyleydi o zaman devlet onu ameliyat etmişti şimdi evli öyle iyi olsun mama yesin
Tabiki ablacım ellimizden dua etmekden başka bişey gelmez. Ama beslenmesinden çok korkuyorum açıkçası ya. Karnı doymazsa diye. İnşallah doğar doğmaz yaparlarsa bende besleyebilirim yavrumu. Emzirmek kadar güzel bişey yok çünkü
Çok geçmiş olsun ablacım

Doğumdan hemen sonramı yapmışlar ablam yani hiç beslenmedenmi yoksa. Hani anneyi emişmi. Yada mama ablacım 🌺🌺🌺

Asel'in annesi ❤️

Kayıtlı Üye
rank

Özel hastanede yapmıştım cnm sütüm yetmiyince hemşireler mama kendileri verdi o zamn evolvia vermişler ama bn Bebelac Gold kullanıyorum çok memnunum gaz ve kabızlık sorunu hiç yasamdim sindirimi kolay bu ara büyük geçmiş olsun cnm rabbm yardımcınız olsun süt arttırıcı şeyler tüket stresten uzak durmaya calis insllh atlatırsıniz

Evlatlarim ❤️❤️

Kayıtlı Üye
rank
Özel hastanede yapmıştım cnm sütüm yetmiyince hemşireler mama kendileri verdi o zamn evolvia vermişler ama bn Bebelac Gold kullanıyorum çok memnunum gaz ve kabızlık sorunu hiç yasamdim sindirimi kolay bu ara büyük geçmiş olsun cnm rabbm yardımcınız olsun süt arttırıcı şeyler tüket stresten uzak durmaya calis insllh atlatırsıniz
Çok tesekur ederim ❤️

Özel hastaneler de genellikle elektrikli veriliyor ama göğüs ilk başta acıya biliyor naçizane tavsiyem bir tane manuel pompa al yanına her ihtimale istediğin şekilde kolaylıkla sağım yapabilirsin (kolastrum elle sağımda daha güzel sağılıyor ama bu biraz yorucu oluyor o sebeple manuel pompa diyorum.
Mama olarak ta aptamile başlayabilirsin Doktorlar da çoğunlukla Aptamil tavsiye ediyor. Sonrası da bebeğin severse devam edersin sevmezse başka bir mamaya geçiş yapabilirsin.
Yenidoğan bebeklerde gaz sorununa çok şık rastlanıyor Aptamil Conformil 1 gazlı bebekler için kullanılıyor Doktorunla görüşürsen daha iyi bilgi verir.

Muhammed'in Annesi

Oğullarım 👬
Mod
rank
Aptamil nasip sence cnmm bende Aptamil düşünüyorum da🤔
Şekerli canım diğer mamalara göre, o yüzden tercih etmiyorum üstüne gereksiz pahalı, evolvia diğer mamalara göre kivam olarak daha iyi aşırı sulu değil kusma olayları pek olmuyorda içeriği zengin tok tutuyor kilo alımı iyi oluyor, sade bebelac değil de bebelac gold ta tercih edebilirsin buda iyi canım

Tüm sayfalar yüklendi.