Her gece Süt

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Selinyilmaz tarafından oluşturulan Her gece Süt başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,199 kez görüntülenmiş, 6 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Her gece Süt
Konbuyu başlatan Selinyilmaz
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Merve_berkk

Selinyilmaz

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar her akşam düzenli olarak bir bardak süt içiyorum ama hazır kutulu Torku’nun sütünden alıyorum genelde ısıtıp içiyorum ama soğuk içilmesi sakıncalı mı birde faydası olur mu bebeğe 23+1

Bla bla bla

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar her akşam düzenli olarak bir bardak süt içiyorum ama hazır kutulu Torku’nun sütünden alıyorum genelde ısıtıp içiyorum ama soğuk içilmesi sakıncalı mı birde faydası olur mu bebeğe 23+1
Ben ilk qebeliqimde soquk küçük süt iciyordm bimin dost sütünü bi sakincasini qörmedim. Bundada sütasin içiyorum ilkinde sanknca olmadi bundada şuanda yok 28+2 haftalqm pisirmiyorum yada isitmiyrum

Fadimana

Kayıtlı Üye
rank
O senin keyfine kalmış canım nasıl istersen iç bebeğe faydası var tabiki gelişimi için önemli

Sibelita

Kayıtlı Üye
rank
Bende satın alma süt içiyorum arada ısıtıyorum biraz bal ilave ediyorum,arada souk içiyorum

Gizemrüya

Kayıtlı Üye
rank
Tatlımm nasıl içtiğin hiç önemli değil yeterki süt iç kemik gelişimine çok faydası olur miniğin 😇 bende hiç sevmiyorum sütü arada zorla içiyorum keşke hergun bende içebilsem

Masalll

Kayıtlı Üye
rank
Bende BİM’in hazır sütünden alıyorum ısıtmadan soğuk içiyorum diğer açık sütler ve ısıttığımda midem bulanıyor

Merve_berkk

Kayıtlı Üye
rank
Pastörize edilmiş oluyor canım zaten onlar kaynatmana gerek yok yani soğukta içebilirsin. Günlük süt, yoğurt, peynir vs tüketimi önemli bebek için kalsiyum açısından. Ben hayatta ısınmış süt içemem midemi bulandırıyor oldum olası soğuk içiyorum hep. Senin dediğin açık sütler kaynatılması gerekiyor onların ama hazır paket sütü istediğin gibi iç bi sorun olmaz

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar