Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kızlar her akşam düzenli olarak bir bardak süt içiyorum ama hazır kutulu Torku’nun sütünden alıyorum genelde ısıtıp içiyorum ama soğuk içilmesi sakıncalı mı birde faydası olur mu bebeğe 23+1
Kızlar her akşam düzenli olarak bir bardak süt içiyorum ama hazır kutulu Torku’nun sütünden alıyorum genelde ısıtıp içiyorum ama soğuk içilmesi sakıncalı mı birde faydası olur mu bebeğe 23+1
Ben ilk qebeliqimde soquk küçük süt iciyordm bimin dost sütünü bi sakincasini qörmedim. Bundada sütasin içiyorum ilkinde sanknca olmadi bundada şuanda yok 28+2 haftalqm pisirmiyorum yada isitmiyrum
Tatlımm nasıl içtiğin hiç önemli değil yeterki süt iç kemik gelişimine çok faydası olur miniğin bende hiç sevmiyorum sütü arada zorla içiyorum keşke hergun bende içebilsem
Pastörize edilmiş oluyor canım zaten onlar kaynatmana gerek yok yani soğukta içebilirsin. Günlük süt, yoğurt, peynir vs tüketimi önemli bebek için kalsiyum açısından. Ben hayatta ısınmış süt içemem midemi bulandırıyor oldum olası soğuk içiyorum hep. Senin dediğin açık sütler kaynatılması gerekiyor onların ama hazır paket sütü istediğin gibi iç bi sorun olmaz