Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Aslında seni ilk dinlemeye başladı an yani 6 ayından sonra seni çok rahat anlıyor kavrıyor . Ama işlerine gelmiyor geçen Kayra ona bir şey diyorum resmen yanımdan yürüyüp geçti sanki duvara konuşuyor gibi hissettim kendimi bazen o kadar umursamaz oluyor ki sanki benimle alakası yok gibi
Bazen hani çorabın nerede getir diyorum gidiyor getiriyor bazen de Gökçe Gökçe bağırıyorum yanında dürtüklüyorum umurunda değil.Demin bi uyandı mesela ille dış kapıya gitti sokağa gitmek istedi şimdi çıkılmaz uyku zamanı gece dedim bir süre tutturdu dediğimi anlıyor mu merak ediyorum
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Bazen hani çorabın nerede getir diyorum gidiyor getiriyor bazen de Gökçe Gökçe bağırıyorum yanında dürtüklüyorum umurunda değil.Demin bi uyandı mesela ille dış kapıya gitti sokağa gitmek istedi şimdi çıkılmaz uyku zamanı gece dedim bir süre tutturdu dediğimi anlıyor mu merak ediyorum
Ergenlikte bizden kötüsü olmayacak zaten ne yaparsak yapalım hepimiz geçtik o yollardan o zamana kadar dinlettik dinlettik
Bazen de boş boş bakıyor işine mi gelmiyor bilmem parka gittiğimizde yaşıtı olanlara bakıp kalıyor peşlerinden gidip dik dik bakıp kitleniyor Gökçe diyorum gel diyorum bırak biz gezelim diyorum hiç duymuyor öylece olduğu yerde duruyor