Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Her zamanki adet öncesi belirtinin olmaması gebelik olabilir mi ?
Canım ben yurtdışında yaşıyorum ve burda tahlil yaptırmak biraz masraflı tam olarak gecikmeden ve çizgi koyulaşmadan bir şey yapmak istemiyorum açıkçası.
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Sabah tepem attı birtane yaptim aynı kaset test tabiki her zamanki gibi silik yine 10 dk içinde
Canım ben yurtdışında yaşıyorum ve burda tahlil yaptırmak biraz masraflı tam olarak gecikmeden ve çizgi koyulaşmadan bir şey yapmak istemiyorum açıkçası.
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
İlk 5dk da çıkıyor görüyorum tabi 10 dk dolunca saha belirdin oluyor ama ilk dakikalarda çıkıyor canım. Zten gecikince yapicam şimdi beklicem.
Aynı marka testten bir kadın aynı aldığım yer resim atmış yorum yapmış resmen yok benim kdar bile görünmüyor ama başka.aldigi test kırmızı çizgi hamileymiş
Bak atım.sana
İlk 5dk da çıkıyor görüyorum tabi 10 dk dolunca saha belirdin oluyor ama ilk dakikalarda çıkıyor canım. Zten gecikince yapicam şimdi beklicem.
Aynı marka testten bir kadın aynı aldığım yer resim atmış yorum yapmış resmen yok benim kdar bile görünmüyor ama başka.aldigi test kırmızı çizgi hamileymiş
Bak atım.sana