Sorum var hoşçakalın ✋

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Sümeyraaa🤍 tarafından oluşturulan hoşçakalın ✋ başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,334 kez görüntülenmiş, 44 yorum ve 9 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı hoşçakalın ✋
Konbuyu başlatan Sümeyraaa🤍
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan AYŞENUR🦋

Sümeyraaa🤍

Kayıtlı Üye
rank
Cnm nereye gidiyorsun gitme başkaları dediğin her kimse engelle gitsin bende buaralar pek giremiyorum müsait olamıyorum diye . Uygulamaya girmsesen bile silme arada girer yorum yaparain hal hat sorarsın.. ☺️
haklısın aslında
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Ben kim olduğunu biliyorum canım ama tek bir insanın yaptığı şey yüzünden bizi de kendinden mahrum etme illaki arada 3 5 çürük elma çıkıyor ama yinede sen bilirsin tabi ara ara yine gir olur mu 😘.
canımsın bitanem 😘 şimdi kötü oldum bak siz böyle diyince gözlerim doldu tamam o zaman silmem uygulamayı ama pek giremem yani bebeğim çok huysuz 2 yaşında kızımda aşırı yaramaz çok zor gerçekten kosusturuyorum herşeye bunalıma girmişim kaç gündür bide ayıptır söylemesi bugün doğum günüm bir kat daha duygusalim🥺

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
haklısın aslında

canımsın bitanem 😘 şimdi kötü oldum bak siz böyle diyince gözlerim doldu tamam o zaman silmem uygulamayı ama pek giremem yani bebeğim çok huysuz 2 yaşında kızımda aşırı yaramaz çok zor gerçekten kosusturuyorum herşeye bunalıma girmişim kaç gündür bide ayıptır söylemesi bugün doğum günüm bir kat daha duygusalim🥺
Yaa yerim seni ben gitmesen bile burda olduğunu biliyoruz kuzum rabbim dayanma gücü versin insallah lohusalık da zor oluyordur hem minikler hem lohusalık . Doğum günün kutlu olsun balım Rabbim miniklerinle ve eşinle sağlıklı uzun mutlu bir ömür bahsetsin inslalh 🤲🏻♥️ iyi ki doğdun 🥳🥳

Sümeyraaa🤍

Kayıtlı Üye
rank
Kuşum nereye gidiyorsun ki seni özlerim ben 😞 Bide ne takıyorsun ki onları boşver gitsin
Bu gün bizim doğum günümüz birlikte kutlayacak tık gülüp eğlenecek tik 😒
Gitmeden önce İyiki doğdun canım iyiki tanımışım seni , doğum günün kutlu olsun nice mutlu yıllara 💝🥳🥳🤩🥰, kendine çok iyi bak Allah'a emanet ol inşallah 🤲😍 prenseslerini çok öpüyorum 😘♥️
yaaaa vallahi ağladım şuan sabahtan beri mesajlar geliyor herkesten aşırı duyguluyum seninde doğum günün kutlu olsun canım inşallah evlatlarinla musmutlu sağlıklı bir hayatın olur eşinle ❤️bu yıl da ne dileğin varsa gerçekleşmesi dileğiyle inşallah herşey gönlünce olur 💞😘😍

Sümeyraaa🤍

Kayıtlı Üye
rank
Yaa yerim seni ben gitmesen bile burda olduğunu biliyoruz kuzum rabbim dayanma gücü versin insallah lohusalık da zor oluyordur hem minikler hem lohusalık . Doğum günün kutlu olsun balım Rabbim miniklerinle ve eşinle sağlıklı uzun mutlu bir ömür bahsetsin inslalh 🤲🏻♥️ iyi ki doğdun 🥳🥳
evet arada girerim okuyorum ama cevap veremiyorum kötü oluyorum o yüzden neyse çok teşekkür ederim canım iyiii ki varsın ❤️❤️❤️ o zamannnnn doğurdum kızlar başlıklı postunu dört gözle bekliyorum kuzum benim 💞💞

Canını sıkan insanları engelle geç baktın çok hadlerini aşıyorlar raporla gereken yapılır zaten kuzum. Kimse için canını sıkma
tamam canım öyle yapıcam ❤️👍

Canını sıkan insanları engelle geç baktın çok hadlerini aşıyorlar raporla gereken yapılır zaten kuzum. Kimse için canını sıkma

AYŞENUR🦋

Yönetici
Mod
rank
evet arada girerim okuyorum ama cevap veremiyorum kötü oluyorum o yüzden neyse çok teşekkür ederim canım iyiii ki varsın ❤️❤️❤️ o zamannnnn doğurdum kızlar başlıklı postunu dört gözle bekliyorum kuzum benim 💞💞

Bekle teyzesi bekle Kayra nın gelmeye niyeti yok ki herkesi bekletiyor eşek sipası 😂😂

Demet

Kayıtlı Üye
rank
kızlar ben artık bu uygulamadan bazı kişiler yüzünden soğudum artık eskisi gibi değil maalesef önüne gelen yorum yapıyor boş boş kimsenin kalbini kirmadan artık uygulamayı silmek istiyorum vakit te çok bulamıyorum zaten eskisi gibi şimdiden bayramınız kutlu olsun doğurmayanlar inş sağ salim kucaklarına alır evlat sahibi olmak isteyen herkese nasip etsin Rabbim bu duyguyu kendinize çok iyi bakın Allah'a emanetsiniz sizi görmeden olsa çok sevdim hoşçakalın ✋❤️
Gitme canim çok kişiler gitdi😔😔😔burası çok güzel ne güzel bilgiler edinip konuşuyoruz❤️❤️

Mariya🌼

💞Ömer Ali💞
rank
yaaaa vallahi ağladım şuan sabahtan beri mesajlar geliyor herkesten aşırı duyguluyum seninde doğum günün kutlu olsun canım inşallah evlatlarinla musmutlu sağlıklı bir hayatın olsun eşinle ❤️bu yıl da ne dileğin varsa gerçekleşmesi dileğiyle inşallah herşey gönlünce olur 💞😘😍
Evet çünkü herkes seni çok seviyor 💝🥰
Çok teşekkür ederim canım benim 😍 hep birlikte mutlu olalım inşallah 🤲❤️😘 gitmiyorsun yani dimi

Sümeyraaa🤍

Kayıtlı Üye
rank
Bekle teyzesi bekle Kayra nın gelmeye niyeti yok ki herkesi bekletiyor eşek sipası 😂😂
hayırlısıyla zamanında gelir gelir merak etme tapusunu almış sanki

Çok teşekkür ederim canım benim 😍 hep birlikte mutlu olalım inşallah 🤲❤️😘 gitmiyorsun yani dimi
yaa çok teşekkür ederim canım ❤️❤️ gitmiyorum ama arada girerim okurum ☺️

yaa çok teşekkür ederim canım ❤️❤️ gitmiyorum ama arada girerim okurum ☺️

AYŞENUR🦋

Yönetici
Mod
rank
hayırlısıyla zamanında gelir gelir merak etme tapusunu almış sanki
Amin kuzum sağ salim gelsinde gerisi önemsiz 🤲🏻♥️.
Aynen karnımda yeni bir yaşam başlattı kendi için minik burunlu oğlum 😂😂

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar