Aynen şükürler olsun bu tempoya dayanacak gücümüz varOy rabbim kolaylıklar versin hepimize Ayşem bende öyleyim vallahi bi oturuyorum saat gece 11çok şükür iyiyiz ama hamd olsun sağlığımız yerinde

Aynen şükürler olsun bu tempoya dayanacak gücümüz varOy rabbim kolaylıklar versin hepimize Ayşem bende öyleyim vallahi bi oturuyorum saat gece 11çok şükür iyiyiz ama hamd olsun sağlığımız yerinde
Çookkk şükürAynen şükürler olsun bu tempoya dayanacak gücümüz var![]()
Yemek yapmaya çalışıyorum şuan pırasa yapcam acayip severim pırasa ve ıspanak çıkmış nasıl sevindim bol bol alıp yerim hem süt yapar hem çok severimÇookkk şükür![]()
Yok kuzum ilk önce bebişine bak ya boşver , bi doktora da götür neden bu kadar çok ağlıyor diyeYemek yapmaya çalışıyorum şuan pırasa yapcam acayip severim pırasa ve ıspanak çıkmış nasıl sevindim bol bol alıp yerim hem süt yapar hem çok severimşimdi pırasa yapcam ama gel gör ki bebiş sürekli ağlıyor cidden ne yapcam ben bununla ya uyumuyor susmuyor acaba ağlarken iş yapsam bişey olur mu ona
![]()
Yarın sabah kalça ultrasonu var sonra doktor kontrolü oradan çıkınca sağlık ocağına gidecez aşısı varYok kuzum ilk önce bebişine bak ya boşver , bi doktora da götür neden bu kadar çok ağlıyor diye
Teyzesi yer onuYarın sabah kalça ultrasonu var sonra doktor kontrolü oradan çıkınca sağlık ocağına gidecez aşısı varkucağıma alınca susuyor sürekli emmek istiyor emerken göğsümde uyumak istiyor yatağa koyar koymaz ağlıyor
ciddi bazen deliriyorum diyorum ağla burada sonra kıyamıyorum yine alıyorum sarılıyorum
![]()
Bugün aşı yüzünden sanırım uyumuyor baya huysuz sürekli ağlıyorTeyzesi yer onu![]()
Aysemmmm Nerdesin kizzz ozlendinnYarın sabah kalça ultrasonu var sonra doktor kontrolü oradan çıkınca sağlık ocağına gidecez aşısı varkucağıma alınca susuyor sürekli emmek istiyor emerken göğsümde uyumak istiyor yatağa koyar koymaz ağlıyor
ciddi bazen deliriyorum diyorum ağla burada sonra kıyamıyorum yine alıyorum sarılıyorum
![]()
Bugün hastane sağlık ocağı derken ve bebiş aşı oldu ondan çok huysuz bu saat oldu hala uyumamış ilaç verdim ama pek iyi gelmedi sankiAysemmmm Nerdesin kizzz ozlendinn