Aa geçmiş olsun canım neyi var canimBugün hastane sağlık ocağı derken ve bebiş aşı oldu ondan çok huysuz bu saat oldu hala uyumamış ilaç verdim ama pek iyi gelmedi sanki![]()
Aa geçmiş olsun canım neyi var canimBugün hastane sağlık ocağı derken ve bebiş aşı oldu ondan çok huysuz bu saat oldu hala uyumamış ilaç verdim ama pek iyi gelmedi sanki![]()
Kiyamam ya geçmiş olsun cnmİki ay aşısı oldu ağır geldi galiba uyumuyor ağlıyor baya![]()
Kıyamam acır Tabiki canım geçer bi kaç güne merak etmeBugün aşı yüzünden sanırım uyumuyor baya huysuz sürekli ağlıyorbacakları ağrıyor sanırım tulumu açıp bacaklarını açıkta bırakınca sakinleşti sanki
![]()
Kuzum nasılsınKıyamam acır Tabiki canım geçer bi kaç güne merak etme![]()
Bir kaç gün sürer mi dün gece hiç uyumadı hala ağlıyorKıyamam acır Tabiki canım geçer bi kaç güne merak etme![]()
Bende size katılıyorum zaten fırsat buldukca giren yaziyo sorusu olan soruyo.bende anlam veremedim ki sonuçta günün 24saati burda kimse durmuyo fırsatı olan yaziyo dediğim gibiMeraktan soruyorum neden hemen hemen herkes buraya girip bi veda yazısı paylaşıp . Sonra veda etmiyorlar neyi sınıyorsunuz gerçekten iyi niyetimden soruyorum yani neden?
Burda sorulan sorulara hepimiz yardımcıda olmaya çalışıyoruz sohbette ediyoruz senelerdir burdayız illahaki dostluk kuracağız. Rahatsız oluyorsan uygulamayı kullanmayabilirsin.Artık uygulamayı kullanmak bile istemiyor insan hep bi veda helalleşme bari gitse anlarım bi bakıyorum daha devam ve kesinlikle faydalı soru cevap bile yok hal hatır öptüm kokladım çok seviyorsanız birbirinizi watsap grup kurunanlam veremiyorum acaba uygulama onlara ait falan mı aklıma gelmiyor değil
![]()