Lütfen artık ya kimseyi ilgilendirmez kimin ne konuştuğu sohbet edildiği okumak istemeyen okumaz cevap vermez!!Kişiselleştirme. Ben rahatsizligimi eleştirimi yazdım. Çok rahatsizsan okuyup cevaplamazsin![]()
Lütfen artık ya kimseyi ilgilendirmez kimin ne konuştuğu sohbet edildiği okumak istemeyen okumaz cevap vermez!!Kişiselleştirme. Ben rahatsizligimi eleştirimi yazdım. Çok rahatsizsan okuyup cevaplamazsin![]()
Bana tuhaf gelen veda yazısı yazıp bi iki saat sonra dönenler yani bu saçma onun dışında dostluklar samimiyetler ona bişey dediğim yok yani fırsatı olan yaziyo zaten her dakka herkes yazmak zorunda deilki kalkıp bunun için ikide bi veda etmeye gerek yok bu benim düşüncem canımKullandığınız kelime yalnis kuzum burada samimi İcden arkadasliklar edindik her zaman elimizden geldiğince yardımcı oluyoruz herkesin değer verdiği sevdiği arkadaşı vardır sohbet edilir gebelik harici sorunlarin bile dahi konusur kimseyi kolay kolay kırmam incitmem zaten bu aralar benim yorumunda art niyet arıyorlar lütfen bu kelimeyi kullanmayin rahatsız olduysaniz görmezsiniz okumazsiniz
Geçenlerde post açmıştım rahatsız etmek bunaltmak istemiyorum ben çıkıyorum belki diye bunu Banami yazdın canimBana tuhaf gelen veda yazısı yazıp bi iki saat sonra dönenler yani bu saçma onun dışında dostluklar samimiyetler ona bişey dediğim yok yani fırsatı olan yaziyo zaten her dakka herkes yazmak zorunda deilki kalkıp bunun için ikide bi veda etmeye gerek yok bu benim düşüncem canımbende 4yildir bu uygulamayi kullanıyorum fırsat buldukça giriyorum sorum olunca soruyorum Allah razı olsun yardımcı da oluyolar yani bilmediğimiz bi çok şeyi de öğreniyoruz.işime yaradi açıkçası
![]()
Bazen sorunları oluyor kuzum bende dahil buna gitmiştim değer verdiğim arkadaslarimi izleyince gelmiştim 2 çocuğu olunca fırsat bulamıyor o yüzden yinede sağlık olsun hayırlısı olsun kuzumBana tuhaf gelen veda yazısı yazıp bi iki saat sonra dönenler yani bu saçma onun dışında dostluklar samimiyetler ona bişey dediğim yok yani fırsatı olan yaziyo zaten her dakka herkes yazmak zorunda deilki kalkıp bunun için ikide bi veda etmeye gerek yok bu benim düşüncem canımbende 4yildir bu uygulamayi kullanıyorum fırsat buldukça giriyorum sorum olunca soruyorum Allah razı olsun yardımcı da oluyolar yani bilmediğimiz bi çok şeyi de öğreniyoruz.işime yaradi açıkçası
![]()
Yok canım bi sürü kişi post atmıştı veda başlıklı diye sonra baktım geri dönmüşlerGeçenlerde post açmıştım rahatsız etmek bunaltmak istemiyorum ben çıkıyorum belki diye bunu Banami yazdın canim
Anladim canimmYok canım bi sürü kişi post atmıştı veda başlıklı diye sonra baktım geri dönmüşlero bana tuhaf geldi sana demedim ben
Burda kimse kimseden rahat olmuyor eğer ki bir rahatsızlığınız varsa kullanmaya bilirsiniz, yanlış birşey söylediğimi düşünmüyorumAyrıca uygulamada hisseniz falan yok sanırım. Bana kullanmayabilirsiniz diyemezsiniz? Oturup eleştiriyi kabul edip düşünün
WhatsApp hoşuma gitmiyorTatlım bi insan rahatsız olunca kötü düşünceye mi sahip oluyor. Ben dile getirdim yazdım mutlaka bi sürü kişi sizden ve saçmalıklarınizdan rahatsız olmuştur. Hoşuna gidiyorsa watsap kur burası hamilelik takip uygulaması sorulatimiza cevap ararız evt bazen sıkılır sohbet postu da açarsın siz mübarek her farklı posttasiniz . Sizin gibi değiliz die kötü mü oluyoruz devlet işi mi bu.
Merve ukat oldu kizBurda kimse kimseden rahat olmuyor eğer ki bir rahatsızlığınız varsa kullanmaya bilirsiniz, yanlış birşey söylediğimi düşünmüyorumböyle saçma şeyleri düşünüp zaman kaybedemem maalesef..
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
WhatsApp hoşuma gitmiyorrahatsız olabilirsin bakmazsın olur biter bu kadar şey yapma yani Allah Allah bunları kafana takma biraz sakin
bizim gibi olamazsın zaten o yüzden relax
sana saçma gelen benim hoşuma gidiyor güzelim
![]()