Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Ben anlamıyorum ama damaklari şiş degil galiba ama damaklari çok kaşındigi kesin diş kaşiçisiyla kasidigim zaman uyuyor eli hep agizda bronsit için yattığınız zaman kana bakilmisti doktor temiz dedi artik doktora götürmek istemiyorum surekli kan alıyorlar ya
Ay unutuyordum canim birde kaka rengi bazen farkli bir renk alıyor normalde sari bazende gri mi desem siyah mi desem bilemiyorum o gun sadece mamada yese farklı bir renk acaba kulaktan mi
Aslinda normal de. Bir yandan süt sagiyor, bir yandan sütleri goturup bebegini görüyor. Bebegi iyiye gidiyorsa ve taburcu olduysa evde tatli telasla ugrasiyordur, hala hastanedeyse hem psikolojik bir savas halindedir, hem de bir yandan bebegine sut yetirme derdindedir. Hastaneye git gel yol da yoruyordur. Kötü dusunmeyelim kötü olmasin. Rabbim yardimcisi olsun
Anlayamazsın canım bizdede kayranın ateşi ilk öyle başladı 37,4dü ilaç verdim yükselmesin diye ilaca rağmen 38 sonrada 38,5 çıktı direk acile götürdük serum vs kan aldılar kanda çıktı enfeksiyon. Diş belirtisini anca damakladı şişse anlarsın bizim poliklinik doktoruna tekrar götürünce ağzına baktı mesela diş değil deyip tekrardan kaka testi istedi. İhaml etme derim canım inşallah diştir de enfeksiyon yoktur
Kuzum çok iyiye gidiyor dedi bir kendi başına nefes alsa herşey bitecek dedi kucağına da almış anne sütünü de güzel alıyor dedi çıktı şükürler olsun kii
Birtanem seninde bayramın mübarek olsun entubeden çok şükür çıktı burundan alıyor onun düzekmesini bekliyor ilk gün buruna alışamadı ağladı bende onunla ağladım şimdi onu bile çıkarmaya çalışıyor çok minik kucağıma veriyirlsr bana nasıl bakıyor bir görsen altını değiştirdim tek sorun nefes sorunu
Bunu yazdı canım
Aslinda normal de. Bir yandan süt sagiyor, bir yandan sütleri goturup bebegini görüyor. Bebegi iyiye gidiyorsa ve taburcu olduysa evde tatli telasla ugrasiyordur, hala hastanedeyse hem psikolojik bir savas halindedir, hem de bir yandan bebegine sut yetirme derdindedir. Hastaneye git gel yol da yoruyordur. Kötü dusunmeyelim kötü olmasin. Rabbim yardimcisi olsun
Kuzum çok iyiye gidiyor dedi bir kendi başına nefes alsa herşey bitecek dedi kucağına da almış anne sütünü de güzel alıyor dedi çıktı şükürler olsun kii
Ay inşallah bolca amin vAlla çok yıprandılar gerckten
Birtanem seninde bayramın mübarek olsun entubeden çok şükür çıktı burundan alıyor onun düzekmesini bekliyor ilk gün buruna alışamadı ağladı bende onunla ağladım şimdi onu bile çıkarmaya çalışıyor çok minik kucağıma veriyirlsr bana nasıl bakıyor bir görsen altını değiştirdim tek sorun nefes sorunu
Bunu yazdı canım