Sorum var @hulya12 den haberdar olan varmi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde 2 Erkek Annesi👼🏼🧿 tarafından oluşturulan @hulya12 den haberdar olan varmi başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,955 kez görüntülenmiş, 78 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı @hulya12 den haberdar olan varmi
Konbuyu başlatan 2 Erkek Annesi👼🏼🧿
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Hülya12

Şəfəq

Kayıtlı Üye
rank
Birtanem Allah razı olsun senden canım benim amin amin amin ❤️🤲🏻
Cumlemizden canım umutun iyileşmesi banada bi umut oldu öyle korkoyurdumki şuan 28_3gunluy hamileyim erken olursa çocum iyi olurmu diye hep endişe içindeydim Rabbim tum çocukları sağlıkla annelerine kavuşdursun bizlerde içlerinde. Bende sen gibi erken doğurmuşdun kalmamışdılar çocuklar bilirdin oyuzden korkum hep vardı şuan umudum artdı inşaallah bende vaktinde doğurub kızıma sağlıkla kavuşurum 🤲❤️
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Cumlemizden canım umutun iyileşmesi banada bi umut oldu öyle korkoyurdumki şuan 28_3gunluy hamileyim erken olursa çocum iyi olurmu diye hep endişe içindeydim Rabbim tum çocukları sağlıkla annelerine kavuşdursun bizlerde içlerinde. Bende sen gibi erken doğurmuşdun kalmamışdılar çocuklar bilirdin oyuzden korkum hep vardı şuan umudum artdı inşaallah bende vaktinde doğurub kızıma sağlıkla kavuşurum 🤲❤️
Dokturlar nezaman eve göturursun söyluyormu ?

Hülya12

Moderator
Yönetici
Mod
rank
Canım benim kıyamam sana umut hep var Rabbim ol derse herşey olur künfe yekün asla unutma dualrim seninle hep Allah'ım sağlıkla seni kızına kavustursun inşallah 🤲🏻

Asena.ase

👑TOPRAK👑KUMSAL LAREN👑
Mod
rank
Kuzum çok iyiye gidiyor dedi bir kendi başına nefes alsa herşey bitecek dedi kucağına da almış anne sütünü de güzel alıyor dedi çıktı şükürler olsun kii

Ay inşallah bolca amin vAlla çok yıprandılar gerckten

Birtanem seninde bayramın mübarek olsun entubeden çok şükür çıktı burundan alıyor onun düzekmesini bekliyor 🤲🤲🤲♥️🌷 ilk gün buruna alışamadı ağladı bende onunla ağladım şimdi onu bile çıkarmaya çalışıyor çok minik kucağıma veriyirlsr bana nasıl bakıyor bir görsen altını değiştirdim 🥰🥰🥰 tek sorun nefes sorunu
Bunu yazdı canım
Insallah kuzum insallah

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar