Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kızlar üç gün önce kizimin bezinde böbrek taşı gördüm anında doktora götürdüm şükür ultrason temiz çıktı fakat idrar tahlilini bir türlü yaptiramadim kaç tane poşet bitti takıyorum yapmıyor sonra poşet çıkınca yapıyor kafayı yemek üzereyim fikrinizi paylaşırsanız sevinirim
Bende bi türlü yaptıramadım kızıma onu ama yengem bezi ters takıp denemişti yani içi dışa gelecek şekilde takmıştı beze gelse bile emilmediği için öyle tahlili aldı
Bende bi türlü yaptıramadım kızıma onu ama yengem bezi ters takıp denemişti yani içi dışa gelecek şekilde takmıştı beze gelse bile emilmediği için öyle tahlili aldı