İnşallah kuzum evet dinledim şükür Tansiyon yüksekliği yok sürekli düşük çıkıyor benimkisi ondada bir sorun yokmuş önemli olan tansiyonun yükselmemesiymişGeçmiş olsun canım duydum ama içeriğini bilmiyorum inşallah kötü bir durum değildir hemen iyi olursun
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Bu doktoru dinle bir ben kendisinin önerilerini ve videolarını çok takip ediyorum baya harbi bir doktor
Bu doktoru dinle bir ben kendisinin önerilerini ve videolarını çok takip ediyorum baya harbi bir doktor
Teşekkür ederim kuzum bakalım 5 gün sonra kontrolüm var doktor bana ne diyecekYani ben yaşamadım ama annem hamileyken çok yaşamıştı hayla da var onda .geçmek bilmedi bu hastalık ilaç felan verememişti sadece kardeşim erken dogumustu şuan iyi ama ilaçlarını kullanıyor geçmiş.olsun
Çok şükür kuzum ne tansiyon ne ödem var benim protein de 2+ yazıyor büyük ihtimal birdahaki kontrolümde banada 24 saatlik idrar tahlili yapacaklarCanım bnde 11 Mayıs'da hastaneye yatış verilmişti idrar tahlilinde protein Eser yazıyordu 24 saat idrar toplucan dedi doktor ondada 96 fln çıkmış değer tansiyonuna dikkat edersen bişey olmaz Allah'in izniyle stres ypma