Sən türksən azəri? Kürt'üm😍
Mariya🌼 💞Ömer Ali💞 Katılım 21 Şubat 2021 Mesajlar 3,717 Konum Van 1 Mayıs 2021 #11 Almaz' Alıntı: Sən türksən azəri? Genişletmek için tıkla ... Kürt'üm
Ç Çocuklarm benim herşeyim Kayıtlı Üye Katılım 9 Nisan 2021 Mesajlar 1,128 1 Mayıs 2021 #12 Kürtmü? Azerice biliyonmu
Fatoş🌹şeyma Kayıtlı Üye Katılım 10 Nisan 2021 Mesajlar 888 Konum Ağrı 🏔 van🐈 1 Mayıs 2021 #13 Almaz' Alıntı: Sən türksən azəri? Genişletmek için tıkla ... Türk Almaz' Alıntı: Özel olmazsa yaşını sora bilirmiyim? Küçük duruyonda fotografda Genişletmek için tıkla ... Küçüğüm zaten minnacıgim 20 yaşındayim
Almaz' Alıntı: Sən türksən azəri? Genişletmek için tıkla ... Türk Almaz' Alıntı: Özel olmazsa yaşını sora bilirmiyim? Küçük duruyonda fotografda Genişletmek için tıkla ... Küçüğüm zaten minnacıgim 20 yaşındayim
Mariya🌼 💞Ömer Ali💞 Katılım 21 Şubat 2021 Mesajlar 3,717 Konum Van 1 Mayıs 2021 #14 Almaz' Alıntı: Kürtmü? Azerice biliyonmu Genişletmek için tıkla ... Bəli mən kürdəm və azərbaycan dilini bilirəm və başa düşürəm Son düzenleme: 1 Mayıs 2021
Almaz' Alıntı: Kürtmü? Azerice biliyonmu Genişletmek için tıkla ... Bəli mən kürdəm və azərbaycan dilini bilirəm və başa düşürəm
Fatoş🌹şeyma Kayıtlı Üye Katılım 10 Nisan 2021 Mesajlar 888 Konum Ağrı 🏔 van🐈 1 Mayıs 2021 #15 Mariya' Alıntı: Van Genişletmek için tıkla ... Ayran aşından anladim toprağım bende vanliyimagrida evliyim
Mariya' Alıntı: Van Genişletmek için tıkla ... Ayran aşından anladim toprağım bende vanliyimagrida evliyim
Mariya🌼 💞Ömer Ali💞 Katılım 21 Şubat 2021 Mesajlar 3,717 Konum Van 1 Mayıs 2021 #16 Fatma polat' Alıntı: Ayran aşından anladim toprağım bende vanliyimagrida evliyim Genişletmek için tıkla ... Aynn ayran aşımız meşhurdur bizim. Vanlı olduğunu biliyorum canım yaşımızda aynı 20 yaşındasın dimi
Fatma polat' Alıntı: Ayran aşından anladim toprağım bende vanliyimagrida evliyim Genişletmek için tıkla ... Aynn ayran aşımız meşhurdur bizim. Vanlı olduğunu biliyorum canım yaşımızda aynı 20 yaşındasın dimi
Fatoş🌹şeyma Kayıtlı Üye Katılım 10 Nisan 2021 Mesajlar 888 Konum Ağrı 🏔 van🐈 1 Mayıs 2021 #17 Mariya' Alıntı: Aynn ayran aşımız meşhurdur bizim. Vanlı olduğunu biliyorum canım yaşımızda aynı 20 yaşındasın dimi Genişletmek için tıkla ... Evet
Mariya' Alıntı: Aynn ayran aşımız meşhurdur bizim. Vanlı olduğunu biliyorum canım yaşımızda aynı 20 yaşındasın dimi Genişletmek için tıkla ... Evet
Mariya🌼 💞Ömer Ali💞 Katılım 21 Şubat 2021 Mesajlar 3,717 Konum Van 1 Mayıs 2021 #18 Fatma polat' Alıntı: Evet Genişletmek için tıkla ... Tanıştığımıza çok sevindim kardeşim bnm bende Van'da evliyim ve vanlıyım
Fatma polat' Alıntı: Evet Genişletmek için tıkla ... Tanıştığımıza çok sevindim kardeşim bnm bende Van'da evliyim ve vanlıyım
Fatoş🌹şeyma Kayıtlı Üye Katılım 10 Nisan 2021 Mesajlar 888 Konum Ağrı 🏔 van🐈 1 Mayıs 2021 #19 Mariya' Alıntı: Tanıştığımıza çok sevindim kardeşim bnm bende Van'da evliyim ve vanlıyım Genişletmek için tıkla ... Bende çok sevindim vanin neresinde sin
Mariya' Alıntı: Tanıştığımıza çok sevindim kardeşim bnm bende Van'da evliyim ve vanlıyım Genişletmek için tıkla ... Bende çok sevindim vanin neresinde sin
Mariya🌼 💞Ömer Ali💞 Katılım 21 Şubat 2021 Mesajlar 3,717 Konum Van 1 Mayıs 2021 #20 Fatma polat' Alıntı: Bende çok sevindim vanin neresinde sin Genişletmek için tıkla ... Çaldıran canım sen neresinden Ben arkadaşa kürt'üm dedim sıkıntı olurmu sence
Fatma polat' Alıntı: Bende çok sevindim vanin neresinde sin Genişletmek için tıkla ... Çaldıran canım sen neresinden Ben arkadaşa kürt'üm dedim sıkıntı olurmu sence