Maşallah kuzum bende Yücel Nurettin Ceylan a kontrole gidiyorum hepsini çok met ettiler cidden hepsi birbirinden ilgili acilde yatarken İsmet bey ilgilenmişti nöbetçi olarak cidden çok iyiler ya
Hıı banada söyleyen olmadıda netten öyle okudum. Mantıklı açıklama yapsalar yaptırırdım. Kaşıntım başladı bu şekerden olmaz dimi yaa
sağlıkla bi doğsaydı hamilelik psikolojisi bana çok zorr
Valla bende anlamadımkii
Doktorda beyaz eşya gibi şans işi galiba özeldede çok memnun olup 2. Doğumuna aynısına giden var devlette de çok memnun kalan var
Benimde aynen açlık tokluk güzel çıktı yeterli bence
Merhaba canım.
Ooo baya uygunmuş ne güzel. Ama neresi ben zaten 29. Haftamdayım daha paketi almanın anlamı yok bana sanırım
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Evett devlette almıyolar eşleri malesef. Şansın yoksa edepsizlik istiyor doktorlar valla bunu anladım.
Handan hanım aldı eşimi. Oda gördü. Öveçler yeri uygunsa gidin inşaallah. Bende 29+2yim şeker yüklemesinin zamanı geçti sanırım daha
Şu an hafifledi dün akşam çok aşırıydı.
Heryerim saç diplerimden ayağıma kadar kolum kaşım bacağım dayanılmıycak halde değil azaldı inşaallah ama normalde değil niye kaşınıyorum anlamadım
Karnımda çok hafif arada kaşınıyor kaşımamaya çalışıyorum çatlamayı tetikliyomuş. Bol su içiyorum onun için.
Evet canım bazı özeller para peşinde oluyor.Çok şükür benim gittiğim özel çok iyiydi.Aslında doktorum çok iyi.Devletdede iyi doktora rast gelmek gerekiyor.Birde aşırı yoğunluk varsa ozaman zor.Kaç haftalıksın canım.Sağlıklı olsunda bebeğin.Bu zorluklarda geçer kuzum.İnşalah iii
Evet canım bazı özeller para peşinde oluyor.Çok şükür benim gittiğim özel çok iyiydi.Aslında doktorum çok iyi.Devletdede iyi doktora rast gelmek gerekiyor.Birde aşırı yoğunluk varsa ozaman zor.Kaç haftalıksın canım.Sağlıklı olsunda bebeğin.Bu zorluklarda geçer kuzuin
Evet canım bazı özeller para peşinde oluyor.Çok şükür benim gittiğim özel çok iyiydi.Aslında doktorum çok iyi.Devletdede iyi doktora rast gelmek gerekiyor.Birde aşırı yoğunluk varsa ozaman zor.Kaç haftalıksın canım.Sağlıklı olsunda bebeğin.Bu zorluklarda geçer kuzum.
Şu an hafifledi dün akşam çok aşırıydı.
Heryerim saç diplerimden ayağıma kadar kolum kaşım bacağım dayanılmıycak halde değil azaldı inşaallah ama normalde değil niye kaşınıyorum anlamadım
Karnımda çok hafif arada kaşınıyor kaşımamaya çalışıyorum çatlamayı tetikliyomuş. Bol su içiyorum onun için.